След броени дни София ще загуби огромно количество местни и

...
След броени дни София ще загуби огромно количество местни и
Коментари Харесай

България остава без единствената си и най-голяма търговска къща за килими от световен мащаб

След броени дни София ще загуби голямо количество локални и интернационалните клиенти на килими, защото единствената продажбена локация в Източна Европа се закрива. Голяма част от асортимента към този момент е разпродадена, само че хиляди килима с най-високо качество към момента са налични за ликвидация, написа 24 часа.

На нашите ширини такова нещо не се е случвало до момента, а и в близко бъдеще мъчно ще се случи още веднъж. Както към този момент няколко пъти се загатваше в медиите, интернационално приетата компания „ Килим World “ в София сега прави най-голямата ликвидация, която в миналото се е случвала.

Само след няколко дни тази компания с дългогодишна история ще бъде закрита. Въпреки че от десетилетия предлага голямо многообразие от висококачествени ръчно направени, съвременни и ориенталски килими, след няколко дни тя ще остане в предишното.

Купувачите на тези първокласни артикули в никакъв случай към този момент няма да имат опция да намерят подобен необикновен избор от ръчно тъкани килими на едно място, каквото е „ Килим World “. В продължение на повече от четири десетилетия две генерации с доста възторг и опит развиваха тази неповторима активност и до през днешния ден съумяха да я разширят в цяла Европа. В основата на този триумф стоят дългогодишните търговски връзки с най-хубавите майстори тъкачи, както и персоналните срещи, договаряния и пряк импорт на килими от най-далечните краища на света.

Воден от концепцията, че би трябвало да даде най-хубавото качество на всеки, притежателят на „ Килим World “, господин Шахин, е внесъл на нашия пазар килими на всевъзможни цени, което го прави специфичен. Успял е да въодушеви и убеди повече от 100 000 купувача, че на това място всеки може да откри своя желан килим, и то не прекомерно безценен!

„ Решението за закриването и финалната ликвидация на асортимента, който е събиран в течение на години, беше доста мъчно за нас. Много обичаме София, само че поради редица проблеми при набирането на нови килими и непрекъснатото повишаване на доставните цени, към този момент нямаме опция да предложим на нашите клиенти най-хубавото качество. Поради тези аргументи краят е неминуем “, споделя господин Шахин.
Въпреки това би трябвало да гледаме позитивно на всичко това, добавя шефът на „ Килим World “.

„ Тъй като взехме решение да затворим дефинитивно и без по-нататъшно отсрочване, в идващите дни ултимативно ще предоставим на нашите клиенти рекордни понижения, които ще доближават даже до 80% за наличните количества килими. Наблюдавайки сегашните продажби, сме сигурни, че всичко до последния килим ще бъде разпродадено още в идващите дни “, твърди ни госпoдин Шахин.

Той също по този начин посочи, че най-хубавото качество и големият избор на артикули, дружно с понижението от разпродажбата, съставлява най-дългосрочната инвестиция за купувачите на всеки един от килимите, които те оферират.

„ Дори и сега да нямате потребност да купувате, такава опция за отстъпка при ликвидация в никакъв случай към този момент няма да ви се случи на българския пазар. Покупката на първокласен килим не съставлява единствено разкрасяване на помещението, а и инвестиция в несигурните финансови времена. Насърчаваме купувачите без съмнение да заявят своето предложение, а ние на драго сърце ще им помогнем “, споделя господин Шахин.

Още единствено няколко дни в „ Килим World “, цялостен с шедьоври на тъкаческото изкуство от всички елементи на света, може да се възползвате от неповторимата опция и да грабнете типичен персийски килим и флорален Габе, Лорибафт и Кашкули, извънреден копринен Гом или първокачествен килим от Непал с съвременен дизайн, като флоралните Зиглер и Казак, и да разкрасите всяко помещение. Не се колебайте, а час по-скоро посетете „ Килим World “ и всред множеството извънредно красиви килими намерете за себе си същински подобаващия за вас, тъй като такава опция няма да ви се отдаде в никакъв случай повече.

Работното време на „ Килим World “ в София:
понеделник – събота 10:00 – 19:00 часа
неделя 11:00 – 17:00 часа.

Още от Любопитно

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР