След брифинга на социалистите ГЕРБ отговориха с нападателни въпроси към

...
След брифинга на социалистите ГЕРБ отговориха с нападателни въпроси към
Коментари Харесай

ГЕРБ пита Нинова дали е предлагала 30 млн.лв. на Михаил Миков

След брифинга на социалистите ГЕРБ дадоха отговор с нападателни въпроси към Корнелия Нинова .

Как Корнелия Нинова от синя активистка съумя да извърши приватизация на " Техноимпекс " с много активи в него, попита на конференция депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.
Той упрекна Нинова и в опит за неистина, защото апартаментът ѝ, съгласно него, е платен по времето, когато тя към този момент е била член на партията. По публична информация има излезли над 200 СРС-та във връзка покупко-продажби и стопански ползи.

Депутатът се интересува и по какъв начин е станала " кражбата на века " в Пловдив през 2006-2007 година , когато през Общинския съвет и като зам.-министърът на стопанската система Нинова е лишила над милиард и 200 милиона парцели от страната и Пловдив.

Шефът на КПКОНПИ през днешния ден постъпи извънредно почтено и сподели, че има политици, които ще следват летвата на моралната отговорност , сподели още Гърневски.

Ако Нинова беше от ГЕРБ, до момента да е подала оставка 10 пъти , изрази мнение Тома Биков. Според Гърневски обаче, тя нямало да подаде оставка, а " просто щяла да бъде изритана от ГЕРБ ".

Затова от ГЕРБ питат дали Нинова е предлага 30 млн. лв. на някогашния водач на Българска социалистическа партия Михаил Миков да се откаже от лидерското място . Ако водачът на социалистите замълчи, ще приемем отговорът за позитивен, съобщи Гърневски. По отношение етичния стандарт не одобряваме нищо от Българска социалистическа партия на съществено, безапелационен беше и Биков. Според него Нинова би трябвало да изясни от кое място са пристигнали тези пари, по какъв начин биха били върнати и какви задължения са поети.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР