След близо 27 додини едно писмо се върна при подателя

...
След близо 27 додини едно писмо се върна при подателя
Коментари Харесай

Световен куриоз! Преди 27 години кап. Христо Христов от Варна пуска писмо в бутилка в Индийския океан, а сега се върна при него

След близо 27 додини едно писмо се върна при подателя си - 73-годишния капитан Христо Христов от Варна. При 1992 година при отегчителен преход на Индийския океан от Сингапур до Бразилия той го пуска в морето. Оказва се, че писмото му доближава до крайбрежията на Южна Африка.

 
Получателите на писмото се свързват с " 24 часа " и точно изданието става връзка сред адресат и адресант по тази нетрадиционна поща.



" Дойде имейл. Беше адресиран до персоналната ми поща. Очевидно някой им беше оказал помощ много на тези хора да се насочат вярно. Този имейл не е разгласен на уеб страницата на вестника. На 30-и декември късно вечерта получих писмо от Андрей Кудзи, който се показа като другар на фамилията. На другия ден аз се захванах да опитам да намеря връзка с капитан Христов ", показа основният редактор на " 24 часа " Борислав Зюмбюлев в студиото на " България заран ".



Капитан Христо Христов

Пред Bulgaria ON AIR той изясни че връзката сред изданието и Христо Христов се е осъществила за доста малко време, откакто кореспондентката на вестника във Варна се е свързала с капитана.

" Тя описа, че той е получавал и други писма, т.е. те са достигали и това не е първият случай. При него са идвали на посетители хора от Австралия. Първото писмо е открито в Република Южна Африка. Писмото е пуснато източно, а бутилката е открита западно, което е доста забавно ", показа още Зюмбюлев.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР