След близо 10-годишна война, новинарят Юксел Кадриев и бившата му

...
След близо 10-годишна война, новинарят Юксел Кадриев и бившата му
Коментари Харесай

Трагична смърт на бизнесдама събрала отново Юксел и Бонка

След близо 10-годишна война, новинарят Юксел Кадриев и някогашната му брачна половинка Бонка Георгиева най-накрая се сдобриха, твърди „ Галерия “. Уви, причина за сдобряването им е неочакваната гибел на последната възлюбена на водещия – Диана Янкова. Диана умря от рак на дебелото черво, а гибелта й шокира освен Юксел, само че и цяла Варна. Янкова бе известна в морския град с огромното си сърце и божествена красота. 52-годишната бизнесдама притежаваше империя от компании за козметични услуги и бе главен мотор на състезанието „ Мис Варна “.

На погребението пристигнаха всички носителки на купата през последните 13 години. Кадриев не пристигна да си каже последно „ Сбогом “ с Янкова. Юксел понесъл извънредно тежко новината. С Диана се разделили още в края на предходната година. Двамата имаха дългогодишна връзка, като съгласно осведомени точно Янкова поставила завършек на връзките им. Дали повода е тежкото й заболяване, не е ясно.

Когато Кадриев научил за гибелта й, изпаднал в меланхолия. Новинарят не си вдигал телефона и не желал да вижда никого. Притеснени, негови другари се свързали с някогашната му брачна половинка Бонка, която от години живее в Сърбия дружно с мъжа си Янош Ласло. Въпреки медийната война и правосъдната борба, която водеха дълго време, Бонка изпитала съчувствие към някогашния си мъж. Заедно с щерка им Габриела незабавно пристигнали в София, с цел да бъдат до Юксел и да му вдъхнат сили. „ Като видя някогашната си жена на вратата, не можа да повярва.

Толкова ненавист и мръсотия си изляха един върху различен, само че ето, че Бонка е съумяла да му елементарни. Габи обаче беше тази, която го извади от депресията. Той доста обича щерка си “, описват сътрудници на Кадриев. Припомняме, че разводът на Юксел с Бонка стана притежание на цяла България, откакто Георгиева го упрекна в невярност с мъж.

Оперната певица даде в медиите снимков материал по какъв начин новинарят се целува с различен. Студената война продължи години наред, като двамата взаимно си хвърляха обвинявания в пресата. Потърпевша от целия този фарс стана щерка им Габриела, която бе сред чука и наковалнята.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР