След бързи полицейски действия на пловдивския участък на автомагистрала Тракия

...
След бързи полицейски действия на пловдивския участък на автомагистрала Тракия
Коментари Харесай

39-годишен шофьор кара пиян в насрещното на АМ Тракия

След бързи полицейски дейности на пловдивския сектор на автомагистрала " Тракия " бе арестуван мъж, карал в платното за насрещно придвижване. Водачът, който е управлявал автомобила под влияние на алкохол, е изтърпявал 4 присъди, има наложени над 10 акта и 2 санкции с фиш, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР в Пловдив, представени от " Фокус ".

Около 8,00 часа през днешния ден оперативният дежурен в бранш " Пътна полиция " подал сигнал до всички автопатрули на обслужвания сектор на автомагистрала " Тракия " за видян автомобил, който пътува в спешната лента на платното за придвижване към София, само че в посока Бургас.

След бърза съгласуваност сред екипите и незабавна реакция от чиновници на Зонално жандармерийско ръководство автомобилът " Хюндай " бил спрян в региона на пътен възел Цалапица. Последвала проба на 39-годишния водач, при която дрегерът за алкохол отчел над 1,5 промила. Създадена е организация да му бъде взета кръвна проба за химически разбор.

В обясненията си мъжът показал, че се е объркал при включване на аутобана от територията на ОДМВР - Пазарджик. С полицейска заповед той е арестуван в РУ-Стамболийски и против него е стартирано бързо произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР