След анонса за пазарното лансиране на изцяло електрическия си модел

...
След анонса за пазарното лансиране на изцяло електрическия си модел
Коментари Харесай

Електрическият Polaris RANGER XP Kinetic Ultimate вече и в Европа

След анонса за пазарното лансиране на напълно електрическия си модел RANGER XP Kinetic, Polaris разгласи, че моделът към този момент е разполагаем и на европейския пазар и първите доставки на неговата версия Ultimate към този момент са почнали.

Polaris предлага RANGER XP Kinetic в триместна версия с осъществяване Premium и Ultimate, като първата е оборудвана с литиево-йонна батерия с потенциал от 14.9 kWh, която дава обещание свободен пробег от към 70 километра. Ultimate модификацията разполага с батериен модул с потенциал от 29.8 kWh, което съгласно компанията е задоволително за изминаването на 130 километра.

В взаимозависимост от версията и модификацията, притежателите на Polaris RANGER XP Kinetic могат да разчитат на цялостен заряд на интегрираната батерия в домашни условия за сред 5 и 10 часа, а с наличните спомагателни аксесоари и WallBox EVSE, времето може да бъде понижено с 50%.

RANGER XP Kinetic, който се създава в Полша, идва с товароносимост от 680 кг, опция за изтегляне на товари с тегло от до 1134 кг и разстояние от пътя от 35.5 см. В взаимозависимост от експлоатационните условия и желанието на лидера, той може да избира сред три съществени режима на работа- ECO, Standard и Sport, система за регенериране на спирачната и инерционната сила, режими VersaTrac Turf и Plow Mode, и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР