След 8-годишно управление на ГЕРБ в Шумен, властта се връща

...
След 8-годишно управление на ГЕРБ в Шумен, властта се връща
Коментари Харесай

Христо Христов: Обещавам нова перспектива в развитието на Шумен

След 8-годишно ръководство на ГЕРБ в Шумен, властта се връща в Българска социалистическа партия - по предварителни данни претендентът на социалистите Христо Христов печели безапелационно със 72.5% от гласовете. Пред Българска национална телевизия той съобщи, че ще даде на общината нова вероятност за развиване.

" Благодаря на жителите на Шумен, които ме поддържаха и на екипа, с който работих неразделно и с помощта на който през днешния ден съм тук пред вас. На жителите на Шумен давам обещание една нова вероятност в развиването на нашата община и един нов метод във взаимоотношението с политическите сили, които са показани в локалния парламент, както и тези отвън него. Обещавам да запазя разговора с гражданските организации, които бих желал да бъдат деен и справедлив коректор в активността на общината ".

Преговорите с останалите политически сили ще са на основата на открит обществен разговор и предстоят договаряния с всички политически сили, които ни поддържаха, с цел да се откри най-ефективната формула за ръководство.

" На базата на финансовата проверка ще определим предпочитаните задания, които стоят за решение пред общината до края на годината, главно ще наблегнем на посрещането на зимата и на разкопаните пътища в града ", сподели Христов.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР