След 4-годишна пауза първа дама на САЩ отново ще краси

...
След 4-годишна пауза първа дама на САЩ отново ще краси
Коментари Харесай

Традицията продължава: Първата дама на САЩ на корицата на Вог - slava.bg

След 4-годишна пауза първа дама на Съединени американски щати още веднъж ще краси корицата на стилната библия "Вог ", оповестява Си Ен Ен. Джил Байдън е определена за августовския брой на влиятелното издание, което излиза на 20. 08.

Съпругата на американския президент Джо Байдън театралничи за фотографията в Белия дом, облечена в рокля на Оскар де ла Рента, облегната на балкона с аспект към Южната ливада. Снимките са дело на известния фотограф Ани Лейбовиц, оповестява Нова тв.

В съпътстващата публикация първата дама споделя пред Джонатан ван Митър, за множеството благотворителни начинания, които желае да показа пред обществото по време на президентството на своя брачен партньор.

Снимка на първата дама на Съединени американски щати на корицата на списание "Вог " е традиция, датираща от няколко десетилетия. Почти всяка брачна половинка на американски президент в актуалната история на страната е била на страниците на стилната библия. Единственото изключение от това предписание е Мелания Тръмп, чието престояване в Белия дом беше засенчено от свадите към ръководството на брачна половинка й - милиардера Доналд Тръмп.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР