След 22 ч тази вечер, протестиращите обградиха евродепутата от ГЕРБ

...
След 22 ч тази вечер, протестиращите обградиха евродепутата от ГЕРБ
Коментари Харесай

След Панорама: Протестиращи грабнаха и наплюха Андрей Новаков от ГЕРБ

След 22 ч довечера, протестиращите обкръжиха евродепутата от ГЕРБ Андрей Новаков, който беше посетител в " Панорама''.

Повече от 10 минути той беше блокиран от протестиращите, които го обсипаха с въпроси за политиката на ръководещите. Поискаха му оставката, скандираха му ''предател'' а някой от тях го бе и наплюл.

Жандармерията направи опит да изведе евродепутата през улиците " Сан Стефано " и " Шейново ". Последва гонене. В последна сметка, органите на реда го изведоха през бул. " Евлоги Георгиев ", предава Българска национална телевизия.

Преди това, Около 21:30 ч протестиращите заградиха с клони изхода от Българска национална телевизия от улица " Тулово ", посока Канала. Преградиха улицата и с обърнати контейнери за боклук.
Снимка: Българска национална телевизия  След ``Панорама``: Протестиращи ``грабнаха`` и наплюха Андрей Новаков от ГЕРБ (ВИДЕО) Снимка: Българска национална телевизия   След ``Панорама``: Протестиращи ``грабнаха`` и наплюха Андрей Новаков от ГЕРБ (ВИДЕО)
Всички изходи на малкия екран бяха блокирани. Засиленото полицейско наличие беше подсилено с жандармерия.

ВИДЕО от излизането на Новаков от Българска национална телевизия:



По информация, идваща от стрийма на ''Правосъдие за всеки'', Йордан Цонев от Движение за права и свободи, който също бе посетител в ''Панорама'', се е ''измъкнал'' неусетно от постройката на Българска национална телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР