След 16 години, пет филма и съмнително розово сако мандатът

...
След 16 години, пет филма и съмнително розово сако мандатът
Коментари Харесай

Кой ще бъде следващият Джеймс Бонд

След 16 години, пет кино лентата и подозрително розово сако мандатът на Даниел Крейг като Джеймс Бонд тъжно доближи своя край по-рано тази година, разяснява през днешния ден в обширна обява Би Би Си.

И до момента в който към момента не сме напълно сигурни какво значи Спектър на утехата, знаем, че Крейг сервира едни от най-хубавите филми в поредицата и мъчно ще бъде надминат от наследника си.

Което и извънредно значим кастинг въпрос. До огромна степен приходите зависят от това да се избере верният артист за ролята.

„ Той би трябвало да бъде кинозвезда, дипломат на сериите и киното, медиен посланик, приет наследник на английската просвета и лице на екосистема за милиарди долари “, разяснява Марк О‘Конъл, създател на „ Да хващаш патрони: Мемоари на един почитател на Бонд “.
свързани новини2540на 21.11.20213221на 05.10.2021
Така че, кой може да се въплъти в облика на сътрудник 007?

Има няколко претенденти, чиито имена са спрягани за тази цел през последните години.

Какво се знае дотук? Миналата година продуцентката Барбара Броколи съобщи, че „ Джеймс Бонд може да е цветнокож, само че е мъж “.

И тук се появява кандидатурата на Том Харди, който има много мачо функции. Той даде поръчка за това още през 2012 година, когато съобщи: „ Бих играл Бонд с Кристофър Нолан (режисьор на „ Интерстелар “, „ Тенет “, поредност филми за Батман и други – бел. ред). Би било ужасно “.

Том Харди
Но Харди е на 44 година и това би могло да е спънка. През 2006 година, когато излиза „ Казино Роял “ - първият филм за Бонд с Даниел Крейг, той е на 38 година

Актьорът Идрис Елба
Възрастта може да евентуална спънка и за Идрис Елба (49 г.), който бе любимец да поеме ролята в продължение на дълго време.

„ Коли, дами, мартинита. Кой желае това? Звучи извънредно “, майтапи се Елба през 2016 година и признава, че може да е „ прекомерно възрастен “ за задачата.

Тук се появява 33-годишният Реге-Жан Пейдж, който всякога на аления килим наподобява като че ли е на чуване за ролята на сътрудник 007. Препоръчва го и някогашният Бонд Пиърс Броснан.

Реге-Жан Пейдж
Звездата от „ Игра на тронове “ Ричард Мадън също може да се окаже добър Джеймс Бонд предвид на ролята му в драмата „ Бодигард “. Още повече, че е шотландец какъвто бе първият сътрудник 007 – Шон Конъри.

През 2018 година обаче Мадън отхвърли спекулациите по въпроса.

Ричард Мадън
Би Би Си показва и други имена, измежду които Ейдън Търнър, Том Хидълстън и Килиън Мърфи, както и по-известния като Супермен Хенри Кавил.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР