След 16 години концерти в парти столицата на света -

...
След 16 години концерти в парти столицата на света -
Коментари Харесай

След 16 години, 1141 концерта и 4,5 милиона зрители: Селин Дион се сбогува с Лас Вегас (СНИМКИ/ВИДЕО)

След 16 години концерти в празненство столицата на света - Лас Вегас, на 8 юни Селин Дион изнесе последния концерт от най-успешното шоу в историята на Лас Вегас за всички времена.

Селин Дион зарадва почитателите с превъзходен концерт и изненада публиката с премиера на най-новата и ария - “Flying on My Own ”.

Песента е част от идния албум на певицата " Courage ", който излиза през ноември тази година

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Céline Dion (@celinedion) на Юни 8, 2019 в 8:06 PDT

Вечерта се трансформира в извънредно прочувствено прекарване за звездата, наситено със мощни страсти и затрогващи персонални моменти.

Екипът на звездата беше подготвил специфична мултимедия с колаж от фотоси на певицата през всичките години, прекарани на сцената в „ Сезар Палас “ дружно с фотографии на починалия брачен партньор и управител на Селин - Рене Анжелил.

Сред най-трогателните моменти на вечерта бяха тримата синове на Селин и Рене, които излязоха на сцената при финалната ария дружно с всички музиканти, неизменима част от кариерата на певицата.

“Изпитвам изключителна прочувственост към това място и времето, което прекарах тук. Преди 16 години с Рене започнахме фантазията си дружно и съм доста горда, че я осъществихме. Цялото това прекарване повлия неимоверно доста на музикалната ми кариера и остава вечно в сърцето ми. Искам да благодаря на толкоз доста хора, само че най-много на моите фенове, без които нищо от това, нямаше да е допустимо. Благодарна съм, че ми разрешиха да изразя себе си като актьор и да сбъдна фантазията си “, показа Селин Дион.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Céline Dion (@celinedion) на Юни 12, 2019 в 6:48 PDT

Любопитна детайлност от последния театър в Лас Вегас е, че певицата прекъснала прощалния си концерт, с цел да изчака фен от първия ред да се върне от тоалетната.

Тя даже се пошегувала, че това било най-малкото нещо, което би могла да направи за него. Като се вземе поради фактът, че гостът несъмнено се е разорил, купувайки две места на първи ред.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Céline Dion (@celinedion) на Юни 10, 2019 в 9:01 PDT

Шоуто на Селин Дион в Лас Вегас стартира през 2003 година За 16 години тя изнесе 1141 спектакъла, гледани от 4,5 милиона души.

След финала в Лас Вегас Селин Дион започва турнето „ Courage World Tour “.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР