След 100 дни управление нараства одобрението към работата на кабинета

...
След 100 дни управление нараства одобрението към работата на кабинета
Коментари Харесай

Повишава се доверието в правителството след 100 дни управление

След 100 дни ръководство нараства утвърждението към работата на кабинета „ Борисов 3 “. 42% утвърждават активността на държавното управление на ГЕРБ и Обединени патриоти. Това демонстрират данните от извършено изследване на организация „ Барометър България “ в интервала 11-15 август 2017 година,/NOVA/

Ръстът спрямо началото на мандата е 7 пункта.

48% от интервюираните декларират, че не утвърждават, а 10% не дават нито позитивна, нито негативна оценка за работата на третия кабинет на Бойко Борисов, отговаряйки на въпрос „ Одобрявате ли работата на държавното управление през първите 100 дни ръководство? “.

За пръв път българско държавно управление, по-късно на Симеон Сакскобургготски, се радва на възходящо равнище на утвърждение след първите 100 дни.

Министър-председателят Бойко Борисов е обичайно е с най-голям рейтинг измежду представителите на кабинета. Покачва се утвърждението и към вицепремиера Красимир Каракачанов. Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева също е един от одобряваните членове на кабинета „ Борисов 3 “. Заместник министър-председателят Томислав Дончев също обичайно печели благосклонностите на българските жители и се подрежда в първата петица по одобрявани членове на Министерския съвет.

Информация за изследването: 

Периодът на осъществяване на проучването е между 11-15 август 2017 година посредством телефонно изявление на 1002 души на възраст над 18-годишна възраст. Методология: Количествено изследване. Методика: Стратифицирана квотна извадка по признаците възраст и пол. Представителност: популацията на България с изборни права
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР