Славният ветеран Росен Димитров обяви след победата над Тодор Желязков,

...
Славният ветеран Росен Димитров обяви след победата над Тодор Желязков,
Коментари Харесай

Росен Димитров с джентълменско изказване: Нямам нищо срещу Тошко, равностойна битка

Славният деец Росен Димитров разгласи след успеха над Тодор Желязков, че няма нищо персонално към боеца от Бургас и не изпитва никаква ненавист. Президентът на Федерацията по самбо дефинира борбата сред двамата на BKFC като равностойна, само че отхвърли да даде безапелационен отговор дали би се завърнал на кръга за сходно събитие.

„ Много съм благополучен. Затова работих близо 4 месеца. Щастлив съм от положения труд. Абсолютно поради себе си. Оставям още една линия – нямам нищо към Тошко и преди мача не съм имал. Всички хора станаха на крайници, зарадвахме „ Арена София “, стартира боецът от Нови Искър.

„ Изборът на ария е...имам необикновен спомен на нея. 6 километра изтичах за 23 минути. Петър Стоичков караше по нас и тази ария като я пусна, ми влезе, несъмнено 30-40 дуела съм излизал с нея “.

„ Не ми се стори по-различно от ММА. По-различно е, тъй като е единствено бокс. Понесох няколко удара, само че левент без рана не може. За 3-4 дни или 1 седмица ще ми минат раните “.

„ Абсолютно равностойна борба. И той удряше, и аз удрях, дори той беше малко по-активен. Но това ми беше тактичност. В по-късните рундове щеше повече да се измори. За наслада стана това кроше. Усетих още първия път като го ударих, че го разклатих “.

„ Искам да благодаря на всички самбисти. Поздравявам Стоян Саладинов, Петър Стоичков, Ангел Върбанов, доктора, брат ми. Голям екип сме, мъчно е да го бутнеш този екип като се сработи “.

„ Не съм обмислял. Трябва да си умря. Дадох много газ, би трябвало да възстановим “, съобщи Димитров на въпрос дали би се бил в една вечер на BKFC с Благой Иванов-Багата, каквито клюки се появиха.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР