Славия започна да запълва датите за контролни срещи по време

...
Славия започна да запълва датите за контролни срещи по време
Коментари Харесай

Славия уреди мач с руски гранд

Славия стартира да запълва датите за контролни срещи по време на зимната подготовка.

„ Тема Спорт “ научи два от противниците на белите на лагера им в Турция. Там столичани ще премерят сили с Динамо Москва. Той също е воден от сръбски треньор – добре познатият и у нас Славиша Йоканович. 54-годишният експерт бе отпред на Левски през 2013-а.

Славия контракти спаринг и със сръбски конкурент – Младост Лучани, който зимува 12-и в елита. Динамо пък е четвърти, на цели 13 точки от водача Зенит.

Турция е една от дребното страни, където съветските тимове, след войната, могат да вървят на подготовка и да играят контроли.

Славия се събира за първа подготовка на 7 януари (събота). В първите дни играчите ще мибат функционални и медцински проучвания. На 11 януари белите летят за Анталия. Те ще останат в турския курорт до 1 февруари. След връщането у нас и до началото на пролетния дял воденият от Златомир Загорчич отбор ще играе още два спаринга. В Турция са планувани още две инспекции, като противниците се доуточняват.

След триумфа над Ботев Пд за купата Заги не скри задоволството си от класирането за четвъртфиналите, само че и регистрира нялои неточности.

„ Изиграхме доста добър мач против мощен съперник. Вкарахме два гола, изпуснахме и дузпа. Доволен съм от играта и справедливо продължаваме напред за купата. Играхме с огромна експанзия, удовлетворен съм от всичко, което демонстрираха момчетата. Няма по какъв начин да се играе футбол без неточности. Аз се нервирам на грубите неточности и неналичието на връзка (б.р. – визирайки голът на канарчетата и неточността на вратаря Вуцов). До началото на лагера в Турция ще потърсим футболисти, с които да се противопоставим на водещите тимове “, съобщи Загорчич.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР