Славия започна да запълва датите за контролни срещи по време

...
Славия започна да запълва датите за контролни срещи по време
Коментари Харесай

Славия уреди контрола с руски гранд

Славия стартира да запълва датите за контролни срещи по време на зимната подготовка. По информация на " Тема Спорт " два от противниците на " белите " на лагера в Турция към този момент са ясни. Столичани ще премерят сили с Динамо (Москва). Той също е воден от сръбски треньор - добре познатия у нас Славиша Йоканович. 54-годишният експерт беше отпред на Левски през 2013-а.

Славия контракти спаринг и със сръбски конкурент - Младост (Лучани), който зимува на 12-о място в Суперлигата. Динамо пък е 4-ти в съветското състезание, на цели 13 точки от водача Зенит.

Турция е една от дребното страни, където съветските тимове, след войната, могат да вървят на подготовка и да играят контроли.

Славия се събира за първа подготовка на 7 януари. В първите дни играчите ще минат функционални и медицински проучвания. На 11 януари " белите " летят за Анталия. Те ще останат в турския курорт до 1 февруари.

След връщането у нас и до началото на пролетния дял отборът на Златомир Загорчич ще изиграе още два спаринга. В Турция са планувани още две инспекции, като противниците се доуточняват.
 Венци Стефанов: Всичко е добре, когато приключва добре
Венци Стефанов: Всичко е добре, когато приключва добре

" Целите са ни да побеждаваме повече "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР