Славия ще си върне национал за старта на зимната подготовка.

...
Славия ще си върне национал за старта на зимната подготовка.
Коментари Харесай

Ради Кирилов се завръща в Славия

Славия ще си върне национал за старта на зимната подготовка. Става въпрос за крилото Радослав Кирилов, написа " Тема спорт ". Ръководството на белите към този момент се е схванало с ЦСКА 1948. Футболистът не попада повече в проектите на отбора, домакинстващ в Бистрица, и отново ще заиграе в Славия. Именно от белите той мина в ЦСКА 1948 през юли 2022 година. За това време той записа 40 мача, само че вкара единствено 2 гола. Често бе запаса, като изигра и 1 дуел за дубъла.

Белите са потърсили играча, който се е съгласил отново да се озове в „ Овча купел “.

Тимът, воден от Златомир Загорчич, стартира подготовка за пролетния дял на 10 януари (сряда) в 15:00 часа.

Чистката в ЦСКА 1948 пък не стопира. Вчера клубът разгласи публично, че завършва връзките си с левия халфбек Мики Орачев. Той става 12-ият футболист, на който бе показана вратата. „ Всички в клуба пожелаваме на Орачев здраве, благополучие и доста триумфи в бъдеще и му благодарим за всеотдайната работа и позитивната му сила! “, написаха от ЦСКА 1948. Той изигра единствено 6 мача през есента. Очаква се Мики да се завърне оттова, откъдето пристигна в Бистрица – Локомотив София.

ЦСКА 1948 приключи есенния дял на акцията с победа – 1:0 над Арда, а незабавно по-късно се включи в благородната акция „ Подкрепа за българските капитани “. Тя е за Любомир Чанев и Данаил Веселинов, които бяха арестувани дружно с кораба Galaxy Leader на 19 ноември тази година. Халфовете на алените Емил Ценов и Ивайло Чочев изпратиха позитивна сила към Чанев и Веселинов, пожелавайки им скоро да са при фамилиите си.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР