Славия приема Левски в мач от 11-ия кръг на еfbet

...
Славия приема Левски в мач от 11-ия кръг на еfbet
Коментари Харесай

Славия ще опита да отлепи от дъното, а Левски да се доближи до лидерите

Славия приема Левски в мач от 11-ия кръг на еfbet Лига. Най-старото столично дерби е през днешния ден на " Александър Шаламанов " от 18:00 часа и ще се предава директно по DIEMA SPORT. На Gong.bg ще проследим онлайн всичко най-интересно от конфликта. 

Двата тима влизат в мача от радикално разнообразни позиции. " Белите " са в серия от шест следващи загуби. Тимът се раздели с Хосе Мария Бакеро, а новият ментор Иван Колев дебютира с проваляне 0:2 от Локомотив Пловдив. Днешните домакини са събрали едвам 4 точки от началото на сезона, като завоюваха против Етър в първия кръг, а от този момент не познават усета на триумфа, като ще опитат да трансформират това през днешния ден. 

В същото време Левски заема трето място във краткотрайното класиране. " Сините " завоюваха четири от последните си пет мача в efbet Лига, а в един приключиха наедно. В последния кръг възпитаниците на Николай Костов се изтезаха и завоюваха мъчно с 1:0 против Етър вкъщи. На " Герена " са окуражени да продължат победната си серия, поради обстоятелството, че им предстоят мачове с Лудогорец и ЦСКА. 

Треньорът на Славия има два казуса преди срещата. До последно за дуела под въпрос ще са опитните Виктор Генев и Тони Тасев. Двамата ще преминат късен фитнес тест, с цел да се види дали ще могат да играят, макар че попаднаха в групата за дуела. 

Николай Костов има алтернатива кого от футболистите без паспорт на страна от Европейския съюз да остави отвън групата. В последните два мача това беше Дарлан, като надали халфът ще отпадне от разширения състав за трети следващ път. Героят от мача с Етър Асен Митков се разболя и не тренира през вчерашния ден, като ще е под въпрос за мача. Жереми Петрис се готви наедно със своите съотборници и се чака да попадне в групата, само че не е ясно дали ще играе. 

Главен арбитър на мача е Валентин Железов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР