Славия победи Левски с 2:1 в предпоследния мач от 23-ия

...
Славия победи Левски с 2:1 в предпоследния мач от 23-ия
Коментари Харесай

Славия задълбочи кризата в Левски

Славия победи Левски с 2:1 в предпоследния мач от 23-ия кръг на efbet Лига. " Белите " тотално надиграха противника си и с помощта на две попадения на Ивайло Димитров се поздравиха с триумфа. За Левски прецизен бе Найджъл Робърта, за който това бе девети гол в родния хайлайф. След успеха Славия събра 39 точки и заема петото място в класирането. Левски пък са втори с 45 точки - на 7 от водача Лудогорец. Разградчани обаче са с мач по-малко.

Славия стартира по-добре срещата и поведе още в 7-ата минута. Ивайло Димитров бе изведен чудесно против Милан Миятович от Филип Кръстев и с едно допиране съумя да преодолее стража на " сините " и да прати топката в мрежата.

В 10-ата минута Левски записа първия си прецизен удар във вратата на противника. Стайн Спиерингс стреля от разстояние, само че не съумя да затрудни Антонис Сергиакис. Малко по-късно Славия бе доста покрай втори гол. Ивайло Димитров бе открит чудесно от Галин Иванов в наказателното поле, само че ударът на нападателя срещна лицето на Милан Миятович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР