Славия победи драматично с 3:2 Берое в мач от четвъртия

...
Славия победи драматично с 3:2 Берое в мач от четвъртия
Коментари Харесай

"Славия" обърна "Берое" в мач с пет гола

" Славия " победи трагично с 3:2 " Берое " в мач от четвъртия кръг на Първа лига. Тони Тасев, Радослав Кирилов и Калоян Кръстев бяха точни за " белите ", а Кукула и Камара се разписаха за гостите от Стара Загора.

Срещата стартира по отличен метод за " Берое " - с гол в 6-ата минута на Кукула. В 36-ата обаче домакините получиха дузпа след намесата на ВАР. Първоначално съдията реши, че няма углавен удар след нарушаване против Тони Тасев, а по-късно пострадалият осъществя за 1:1.

Снимка: Lap.bg

На почивката в игра за " Берое " се появи Омар Камара и съвсем с първото си допиране съумя да изведе своя отбор напред.

Само няколко минути по-късно влезлият също като запаса, само че са " Славия ", Радослав Кирилов възвърне равенството. Отново Кирилов бе в основата на цялостния поврат. В 72-ата минута той откри Калоян Кръстев, който нямаше по какъв начин да пропусне - 3:2 за " Славия ".

В игра за " Берое " се появи и Мартин Камбуров, който е единствено на гол от изравняването на върха на Петър Жеков. Нападателят обаче не съумя да се разпише в този мач.

С втората си победа от началото на шампионата " Славия " събра 7 точки и заема третото място във краткотрайното класиране. " Берое " записа втора поредна загуба и е с 6 точки.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР