Славия допусна трето поредно поражение и четвърто в последните си

...
Славия допусна трето поредно поражение и четвърто в последните си
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 зае четвъртото място в Първа лига след успех над Славия

Славия позволи трето следващо проваляне и четвърто в последните си пет мача от шампионата. В финален дуел от седмия кръг в Първа лига " белите " изгубиха вкъщи с 0:2 от ЦСКА 1948, а бъдещето на треньора Хосе Мария Бакеро в клуба остава под въпрос.

В 12-ата минута удар с глава на Виктор Генев беше избавен от национал Даниел Наумов.

По-малко от 60 секунди по-късно Педриньо насочи мощен шут, вратарят Николай Кръстев отби топката в гредата, само че при добавката Бирсент Карагарен откри резултата в интерес на гостите.

В 17-ата минута Педриньо стреля от директен свободен удар, само че Николай Кръстев парира топката. Последва и несполучлив опит за гол на Рууни Ева.

След тъкмо половин час игра Педриньо шутира, Кръстев не съумя да се оправи с ситуацията и топката доближи до Рууни Ева, който я прати в мрежата за 0:2 с първото си попадение за ЦСКА 1948.

В 35-ата минута за следващ път се получи безредие в наказателното поле на Славия и Ивайло Чочев се оказа на голова позиция, само че този път стражът на " белите " се намеси уверено.

Точно преди почивката част от публиката на Славия се обърна с тил към терена, като се чуха викания " всички вън ".

През второто полувреме Мартин Георгиев влезе като запаса и направи още един дебют за домакините след една година, изкарана в академията на Барселона.

В 50-ата минута Николай Кръстев мазета шут на Никола Илиев.

След приключване на един час игра почитателите на домакините поздравиха някогашния треньор на " белите " Златомир Загорчич, който участва на стадион " Александър Шаламанов ".

В 66-ата минута Даниел Наумов парира удар на Галин Иванов, а 10 минути преди парадайса на постоянното време Георги Русев центрира от фаул, само че ударът с глава на Ивайло Чочев беше избавен от Кръстев.

В самия завършек на дуела влезлият като запаса Роберто Райчев беше покрай осъществяване на попадение във вратата на ЦСКА 1948.

Славия има единствено 4 точки на 14-то място в класирането, до момента в който " алените " са с 13 точки на четвърта позиция след втората поредна победа.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР