Слави Трифонов трепери над Краси Радков. Дългия направи за подчинения

...
Слави Трифонов трепери над Краси Радков. Дългия направи за подчинения
Коментари Харесай

Напрежение! Слави Трифонов нарани жестоко свой приятел

Слави Трифонов трепери над Краси Радков. Дългия направи за подчинения си нещо, което не е правил за нито един човек от екипа си.

Преди дни комикът имаше рожден ден. По мотив персоналния му празник, шоуменът изля възприятията си в обществената мрежата.

Досега Трифонов в никакъв случай не е употребявал профила си в обществената мрежа като естрада за възприятията и персоналните си прекарвания.

Слави Трифонов написа, че животът е поредност от наслади и нерадости и добави, че Краси Радков е благополучие за екипа му. Той пожела доста здраве и благополучие на подчинения си.

Досега учиндолецът пазеше безмълвие и в никакъв случай не си бе разрешавал да честити рожден ден или различен празник на сътрудник. Но явно отношението му към Краси Радков е по-специално. Това незабавно направи усещане на останалите хора от екипа му и мненията не закъсняха.

Според мълвата, Годжи се засегнал доста от отношението на шефа си. Той не е очаквал, че Слави ще избра Краси Радков пред него. Но изненадите за екипа на Дългия не завършили само с посланието му в мрежата, написа Пик.

Той изненадал Краси Радков и с огромен подарък. В деня на рождения му ден Слави Трифонов дошъл на работа с огромна кутия с панделка. Какво е имало вътре в нея, можем единствено да гадаем.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР