Слави Трифонов си подари часовник за 20 000 евро за

...
Слави Трифонов си подари часовник за 20 000 евро за
Коментари Харесай

Слави с часовник за 20 000 евро

Слави Трифонов си подари часовник за 20 000 евро за рождения ден, който е през днешния ден, научи " България Днес ". Гологлавият водещ се спрял на най-хубавата марка – " Вашерон Константин ", на която е почитател от години. Освен часовника Дългия си е подарил и нови очила.

" Часовниците и очилата са двата обичани атрибута на шефа. Винаги е казвал, че един мъж би трябвало да има безценен часовник, скъпи обувки и очила ", споделиха от екипа на шоуто.

Междувременно артистът Краси Радко в, който понякога се цака с шефа си, също заложи на марката " Вашерон ", само че... на нейната имитация. " Краси откри отнякъде човек, който му продаде имитация на часовника и се похвали пред Трифонов. Първоначално той се смая, а след това се посмяхме всички на шегата. Но Радков продължава да си носи часовника, който по нищо не се разграничава от оригинала ", майтапят се в " Шоуто на Слави ".
Краси е от дребното артисти, които могат да си разрешат волности отвън сюжета на предаването, който е любим на Слави. Въпреки това той получил сериозна забележка след скеч, който направил в облика на баба Вуна.

" Краси си беше направил татус отвътре на ръката, на която пишеше: " И Баба Вуна обича орална обич ". Това го виждаше единствено Слави, до момента в който си приказва с него. Надписа разсейваше шефа, който стартира да се смее и не помни да продължи с аутокюто. Като за похлупак същата вечер и сценаристите взеха решение да се " погаврят " с него, като му пуснаха на аутокюто всякакви нелепости, надявайки се той да ги прочете на глас. Ама Славчо не е вчерашен и не се хвана ", споделят през смях хора от екипа на Дългия.

Иначе за днешния рожден ден на Слави в София идват родителите му. На посетители идва и племенникът Теодор, който му е приготвил изненада.

" Не всеки ден човек става на 51 години. Чичо не обича да чества рождения си ден, само че постоянно е отворен към ваучър с нас, околните ", споделя Теодор, който обожава Трифонов и желае да стане като него.

Шоуменът Слави Трифонов пуска майка си на екран. Мама Здравка, както е известна родителката на Дългия, ще разкрие секрети от живота и детството на именития си наследник в четвъртък в ефира, оповестиха от шоуто.

Мама Здравка ще се появи в особено издание на шоуто на Слави, озаглавено " Нещо персонално с мама Здравка ". Слави не за пръв път употребява майка си, с цел да си обезпечи рейтинг и гледаемост. Родителката на шоумена бе водеща на един от плановете му " Лигата на невероятните " още преди пет години, а Слави даже й посвети ария. Тогава мама Здравка даже се настани в стола на водещия - личния й наследник.

Анонсът на Слави за тазседмичния гастрол на мама Здравка на екрана обаче е затулен в загадка, признават от екипа на шоумена. Причината е, че майката на Дългия можела и да заприказва за бъдещото му присъединяване в политиката - тематика, която мама Здравка не е засягала, макар че се диалози за интервенцията на сина си през лятото тази година.

Междувременно от шоуто на Слави оповестиха и план, който е отвън политиката - екипът ще запише дискове с патриотични песни и ще ги раздаде на всяко учебно заведение и читалище в България точно на 3 март следващата година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР