Слави Трифонов изригна с гневно изявление.Лидерът на Има такъв народ

...
Слави Трифонов изригна с гневно изявление.Лидерът на Има такъв народ
Коментари Харесай

Слави за Има как: Мислят се за Левски, нечистоплътно и мерзко е

Слави Трифонов изригна с яростно изказване.

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов изрази възмущението си от политическите речи, държани в деня за респект към Апостола.

Той уточни, че в никакъв случай не се е възприемал като политик, само че без значение от това е ръководител на политическа партия. Подчерта, че като подобен в никакъв случай не си е разрешавал да прави политически речи на национални празници или в дни, когато отдаваме респект към националните светини, написа bgonair.bg. 

" Просто е нечистоплътно и мерзко. Вчера едни политици обаче си разрешиха да държат политически речи, да приказват какъв брой гласа ще вземат на идните избори и да сеят разделяне. Разделение на " положителни " и " неприятни " българи. И си го разрешиха тъкмо в деня на респект към Апостола, който сплотява всички ни. 

И за какво тия хора направиха това на тази сакрална дата? Явно са желали да ни кажат нещо. Най-вероятно е някаква метафора. Че са революционери и освободителите на майка България. 

И кого ще освобождават? - Нас. И от кого ще ни освобождават? - От неприятните. И за какво те ще ни освобождават? - Защото те са положителните. 

Даже си показаха и предизборния слоган - " Има по какъв начин ". Не, няма по какъв начин да го вършиме тъкмо в този ден ", написа Трифонов по отношение на оповестеното от " Продължаваме промяната " и Демократична България коалиране с цивилен придвижвания в обединяване " Има по какъв начин ".

Лидерът на Има Такъв Народ добави, в пост във Facebook, че има доста хора, които се " възприемат като новите Левски и Раковски и които си имат вяра, че вършат революционни комитети ".

" Но Левски е един. И Раковски е един. И в дни като вчерашния, единственото, което би трябвало да вършим, е да притихнем, да се смирим и да отдадем респект. Да поставим цветя. 

И е толкоз прелестно, че през вчерашния ден имаше големи опашки от българи с цветя пред паметника на националния ни воин. А не пред сцената за политическа агитация.  

Ще ми се да притихнем и в този момент, до момента в който слушаме обичаната ария на Дякона - " Отдавна ли си, момне ле, калугерица? ", написа Трифонов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР