Слави Трифонов избърза да обяви имената (за премиер и министри

...
Слави Трифонов избърза да обяви имената (за премиер и министри
Коментари Харесай

Иван Гарелов: Проектокабинетът на Слави Трифонов е добър, но има грешка

Слави Трифонов избърза да разгласи имената (за министър председател и министри – бел. ред) от една страна тъй като в България се приказва доста какво държавно управление ще бъде, слагат се най-различни условия и той с типичното си самочувствие демонстрира една блестяща формула. Това разяснява пред Българска национална телевизия журналистът Иван Гарелов.

Аз не допусках, че до този миг не са се водили никакви договаряния сред трите партии, олицетворяващи митинга и че занапред му предстоят сложни моменти с вероятно подкрепящите го партии в лицето на Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, в случай че той изобщо ще беседва с тях, добави Гарелов.

Оказва се обаче, че неговият същински проблем се крие в несъгласието с тези партии, счита журналистът.

Според него проектокабинетът несъмнено е добър.

„ Слави Трифонов разчита, че когато е посочил безапелационен вид, по-лесно би могъл да беседва с партиите. Не може да избегне този диалог “, съобщи още журналистът.

„ Фактическа неточност е следната: там, където приказва за цели и планове, не са го дефинирали тъкмо. Това не са програмните цели на този кабинет, това е проект за първи дейности, които даже нямат потребност да се разискват и в Народното събрание, уточни Гарелов.

„ Коя друга партия, управлявала в България, е прибягнала по този начин изрично до внасяне на експерти и специалисти от чужбина – Национална движение „Симеон Втори" “, добави журналистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР