Слави Трифонов има нова любов! Новата му изгора е… студентка

...
Слави Трифонов има нова любов! Новата му изгора е… студентка
Коментари Харесай

Слави Трифонов има нова любов – студентка грабна сърцето на шоумена

Слави Трифонов има нова обич! Новата му възлюбена е… студентка – на половина на неговата възраст. За новата жена до Трифонов се знае единствено, че е студентка по маркетинг, а двамата се срещнали посредством общи сътрудници от малкия екран „ Седем осми “. За връзката им са наясно единствено отдадените към кръга на Дългия.

 

 Слави Трифонов има нова обич - студентка сграбчи сърцето на шоумена! Снимка: HotArena

Бивши любови

Последната му половинка – младата фитнес инструкторка Мартина Джорджевич, се раздели със Слави след повече от 5 години взаимен живот. Хубавицата непрекъснато се оплакваше, че живее в „ златна клетка “. Това в последна сметка поставя завършек на връзките ѝ с шоумена.

Преди нея водачът на Има Такъв Народ живя дълго време на фамилни начала с танцьорката от балет „ Магаданс “ Мартина Огнянова. В момента тя е омъжена за треньора по бокс Коко Колев, от който има две деца.

Единствената някогашна възлюбена, с която Дългия се чува и през днешния ден, е психоложката Маги Ангелова, която е в течение и на следващото му влюбване.

Именно новата тръпка прави благополучен Слави, който още веднъж е влезнал „ във фаза продуктивност “ и шашкал сътрудниците си с позвънявания и разбори измежду нощ.

За новото предаване и завръщането в bTV

„ Сега вършим кастове и търсим водещи на предаването „ Бягство към успеха “, което ще тръгне по bTV лятото или есента. Спрели сме се на профил на мъж, харизматичен и с подарък слово. Много е мъчно, тъй като минахме много известни имена, само че множеството са изтъркани и Трифонов не ги желае “, споделят хора от екипа.

Предаването има спортен темперамент, напомня SafeNews. Ето какво ще се случва в него:

Няколко двойки играчи, обединени от разнообразни роднински, другарски или други връзки, подхващат пътешестване и минават през разнородни вълнуващи тествания. Те имат за цел да стигнат до огромната премия, наричана „ Съкровището “.

Реализацията на формата е поверена на „ ЕМД Ентертеймънт “ и Евгени Димитров – Маестрото.

Раздорът в връзките сред Слави Трифонов и bTV пристигна през 2019 година. Тогава малкия екран спря излъчването на „ Шоуто на Слави “

В новото предаване няколко двойки ще се минават през разнообразни местоположения в страната, които включват естествени, исторически и културни забележителности. Всички инструкции и задания, които получават участниците, са свързани с България – исторически персони и обекти, традиции, действителност, обичай и нрави. Част от напътствията са под формата на изображения, логичен и механически задания или загадки. Двойките потеглят дружно от едно място и през решение на другите задания разкриват нова информация, която ги превежда през пътуването и ще ги води до финала.

Кой ще е водещ?

За ролята на водещ на играта-шоу хората към Слави доста харесвали артиста Димитър Маринов.

„ След толкоз години в Холивуд започнах да пострадвам за сцената. По душа, по сърце, по схващане, по избор най-много аз съм театрал. “ Това уточни артистът като пояснение на концепцията да направи собствен моноспектакъл, който да играе и в Съединени американски щати, и в България.

Той бе и специфичен посетител на церемонията по връчването на премиите „ Икар “, а от през вчерашния ден стартира да прави актьорски уъркшопове в Народния спектакъл. Маринов в действителност дълго време ще остане в България.

Колкото до Люси Дяковска, която е другата спрягана за водещ, двамата със Слави са от Плевен и се познават доста добре. През февруари певицата завоюва най-гледаното шоу в Германия – „ Аз съм звезда, измъкнете ме отсам “. В предаването тя прекара седмици в австралийската джунгла с конкуренция от 12 световноизвестни персони и рискови прекарвания. Певицата завоюва премията от 100 000 евро, а сега немска телевизия снима документален филм за нея.

„ Преди години Слави безусловно ми избави живота. В доста значим миг ми даде кураж да не се отхвърлям от фантазията си и да стана певица. Пак той направи допустимо излизането ми на българската сцена “, разкри преди време Дяковска.

Люси Дяковска е съгражданка на Дългия. Двамата и до през днешния ден са другари.

Трифонов е засилил и политическия си фронт

В момента той прецизира къде да бъде предизборната акция на партията му „ ИТН “, която също се готви за избори тази година. Той счита да направи концерт дружно с „ Ку-ку бенд “ в „ Арена Армеец “ или на Националния стадион „ Васил Левски “.
Слави даже обмислял този път да се яви в листите като народен представител и да влезе за малко в бъдещия парламент.

Възстановяване от счупването на ставата

Водещият съвсем се е излекувал от заболяването, която го мъчи към този момент 20 години, напомня SafeNews.

Трифонов страда от множествена склероза

Твърди се, обаче, че в последно време той се усеща по-добре, в сравнение с преди няколко години. Трифонов даже към този момент се придвижва без помощта на бастун. Причината за положителните резултати е пробна съвременна терапия. Лидерът на Има Такъв Народ почнал да се подлага на новото лекуване през есента на предходната година.

Благодарение на нея пристъпите на вдървеност съвсем изчезнали. Той даже качил няколко кг.

Освен това Слави правел и курс на престой в барокамера, който възвърнал виталните му сили

Според близки до водещия в дома му всеки ден сертифицирал рехабилитатор. Той му оказва помощ с раздвижването. Резултатите са толкоз положителни, че Трифонов даже има сили да тренира в персоналната си фитнес зала в имението си.

Вдъхновен от притока на сила Слави Трифонов даже възнамерявал да се завърне на сцената с огромен концерт дружно с „ Ку-ку бенд “. Източници настояват, че м момента се прецизира къде да бъде спектакълът. Вариантите са „ Арена София “ или националния стадион „ Васил Левски “, където преди няколко години той и бендът изнесоха величествен театър.

През 2009 година Слави Трифонов претърпя сериозна интервенция след рухване, когато счупи лявата си тазобедрена става. Случката се получава след падение в банята на концерт в Стара Загора. „ Имам гвоздей в крайници към този момент, само че се усещам по-добре “, показа след интервенцията Дългия.

Операцията се оказала несполучлива. Следва дълъг период на рехабилитации и нови интервенции. Малко по-късно се оказа и че Дългия има неврит на окото. За него показа самият той. „ Атрофира една част от нерва и по този метод аз в централната част на окото не виждам от този миг – показа Слави и добави: „ Но мозъкът привиква и общо взето, го компенсираш. Виждам малко в периферията “, изясни Слави. Оттогава той постоянно е със слънчеви очила. С днешна дата Трифонов към този момент е добре, възобновен и подготвен с нови сили да се заеме с плановете си.

 

Източник – HotArena, 24 часа

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР