Слави Трифонов е най-желаната опция за „Ергенът“ 2 Вече започнаха записванията

...
Слави Трифонов е най-желаната опция за „Ергенът“ 2
Вече започнаха записванията
Коментари Харесай

Унижението на годината! Канят Слави Трифонов за „Ергенът“ 2

Слави Трифонов е най-желаната алтернатива за „Ергенът“ 2
Вече започнаха записванията на дамите за втория сезон на „Ергенът“. Това може да се види на уеб страницата на bTV, където всяка дама, която желае да изживее срама на Алекс, Вики, Блага и така нататък, има опция да кандидатства за присъединяване.



Главният воин обаче към момента не е определен. Кастингът за Ергенът занапред следва. От продукцията обаче този път са склонни да заложат на по-известно лице.

Виктор Стоянов не беше прочут на необятната аудитория. Той съумя да измести в последния миг надалеч по-известния Мариан Кюрпанов, а повода е, че Нико Тупарев и Радо Тушев са желали участничките да не знаят дали Ергенът има пари или не.

За многообразие обаче има възможност вторият сезон да има малко по-различна идея и да бъде поканен мъж, който е прочут на феновете. В този ред на мисли във Facebook към този момент валят оферти за новия Ерген.

Сред тях са Валери Божинов, Константин (макар да е женен), Бойко Борисов и даже Слави Трифонов. Най-много искащи има за 55-годишния Слави, който към момента не е женен.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР