Славея Сиракова има тревожно слаб вид! Какво се случва със Славея

...
Славея Сиракова има тревожно слаб вид!
Какво се случва със Славея
Коментари Харесай

Какво се случва със Славея Сиракова, само кожа и кости е!

Славея Сиракова има обезпокоително слаб тип!
Какво се случва със Славея Сиракова, тревожат се нейни почитатели в мрежата, а повода е визията й. Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков, която към този момент е майка, е замязяла на манекен на концлагер, единствено кожа и кости е.
 Славея Сиракова
Славея Сиракова съвсем не се храни обикновено

Наследницата на спортните митове е маниачка на тематика здравословен метод на живот и диети, като след раждането на дъщеря си Емили манията й се ускори.

Последователите на Славея в обществените мрежи са мощно обезпокоени за здравословното й положение. Тя тежи към 40 кг, което е много под здравословната норма. Приятелите на хубавицата се питат дали младата майка не е развила анорексия.

Славея сподели и какво е ежедневното й меню, което още повече потресе обкръжението й. Сиракова се храни с 350 гр лимец, една краставица, домат, малко сирене и 150 гр орехи. Това е менюто й за през целия ден, а не за едно хранене.

Преди години огромната щерка на Наско и Илиана имаше много апетитни форми и бе доста по-секси. Самата Илиана Раева е твърдо срещу оскъдното ястие на отрочето си и двете постоянно спорят на тази тематика.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР