Славен Билич повече няма да бъде мениджър на Уотфорд, потвърдиха

...
Славен Билич повече няма да бъде мениджър на Уотфорд, потвърдиха
Коментари Харесай

Славен Билич вече не е треньор на Уотфорд

Славен Билич повече няма да бъде управител на Уотфорд, потвърдиха от втородивизионния британски клуб във вторник. Хърватският експерт изкара единствено пет месеца отпред на " стършелите ", които имат за цел да се завърнат във Висшата лига. Очаква се тимът да бъде воден от Крис Уайлдър до края на сезона. 55-годишният Уайлдър е някогашен управител на Уулвърхямптън и Шефийлд Юнайтед.

В своята кариера досега 54-годишният Славен Билич беше отпред на Уест Хам и Уест Бромич, както и на националния тим на своята татковина. Хърватинът е общо 18-ият управител, който се разделя със " стършелите " след 2012 година, когато клубът беше платен от италианската фамилия Поцо.

Уотфорд сега е на място в Чемпиъншип с актив от 51 точки, на 4 след позициите, които дават право на присъединяване в плейофите за промоция в елита.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Искаме бързо да създадем смяна, тъй като възможностите за класиране във Висшата лига към момента съществуват и са действителни ", разяснява техническият шеф на тима - Бен Мангас.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР