Славата освен много предимства със сигурност носи със себе си

...
Славата освен много предимства със сигурност носи със себе си
Коментари Харесай

Цената на славата: Кристиан Костов стана жертва на преследвачи, омраза и хомофобия!

Славата с изключение на доста преимущества сигурно носи със себе си и доста недоброжелатели, досадни почитатели и като цяло проблеми.

От подобен проблем се оплака Кристиан Костов, който, както знаете, от дълго време не живее в България, а ориста го води в Китай, където стана същинска звезда.

В дълъг текст под фотографията нагоре споделя, че като цяло е привикнал да се снима с почитатели, само че един от тях просто прекрачил границата. 

Той го помолил да си създадат селфи, само че защото Крис не се харесвал по метода, по който изглеждал сега, му отказал. Освен това се сетил, че към този момент са се снимали и то не един път.

Фенът му обаче траял да върви след него, а Кристиан влезнал в бизнес среща. След срещата обаче го причакали още хора, които упорствали да се снимат. 

Хората му споделили, че той е " задължен " да се снима с тях и като обществена персона няма право на персонално пространство. 

Изпълнителят въпреки всичко съумял да избяга от почитателите си, само че почнал да получава изпълнени с ненавист известия. Те съдържали обиди и хомофобия. 

Крис акцентира, че има свободна воля, свои усеща, а почитателите му го поддържаха. 

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/kristian_kostov_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР