Слава на Украйна“! С тези думи Володимир Зеленски откри речта си

...
Слава на Украйна“!
С тези думи Володимир Зеленски откри речта си
Коментари Харесай

Пред Зеленски в Брюксел: Мецола призова Европа да даде самолети на Украйна

Слава на Украйна “!

С тези думи Володимир Зеленски откри речта си пред Европейския парламент в Брюксел. Брюксел е третата спирка на украинския президент след визитите му в Лондон и Париж през миналите два дни. Там той се срещна с министър председателите Риши Сунак и Еманюел Макрон, както и с канцлера на Германия Олаф Шолц.

За визитата на Зеленски в Брюксел се разчу още при започване на седмицата, само че без публично удостоверение. Днес евродепутатите го посрещнаха с аплодисменти и на крайници.

Украйна е Европа и бъдещето на вашата нация е в Европейския съюз “, съобщи в речта си ръководителят на Народното събрание Роберта Мецола.

Тя прикани страните от Европейски Съюз да обмислят бързо даването на системи с отдалечен обхват на деяние и самолети, от които Украйна се нуждае, като последваща стъпка от военната помощ за страната.

„ Отговорът на Европейски Съюз би трябвало да бъде симетричен на опасността, а тя е екзистенциална “, отсече Роберта Мецола. И се обърна към Зеленски с уверения, че никой не се нуждае от увещание за нуждата от поддръжка за Украйна.

Благодаря за вашия кардинален и деятелен метод - две качества, които видяхме непроменени по време на тази битка за Европа “, отговори Зеленски в речта си пред евродепутатите.
Русия гледа на хората си като на средства за носене на оръжие. Руският режим е против всякаква обществена правдивост и многообразие, той влага в ксенофобия, пробва се да трансформира нечовешките действителности от 30-те и 40-те години на предишния век в действителност през днешния ден.
Володимир Зеленски пред Европейския парламент

Само нашата победа ще подсигурява европейските полезности “, продължи Зеленски. По думите му вероятността за присъединение към Европейски Съюз стимулира украинците да останат мощни и да продължат напред, макар войната.

Европа се пази от проникването на съветските секрети служби и се освобождава от зависимостта си от съветския газ. Европа постоянно ще бъде Европа, стига да сме дружно и да се грижим за европейския метод на живот “, продължи Зеленски. И приключи, както и стартира:

Каня всички вас в Украйна! Слава на Украйна!
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР