Слава на траш-стримърите!Тези, които насъскват Украйна срещу Русия, наричайки това

...
Слава на траш-стримърите!Тези, които насъскват Украйна срещу Русия, наричайки това
Коментари Харесай

Украинският траш-стрийм и новата мода

Слава на траш-стримърите!

Тези, които насъскват Украйна против Русия, наричайки това „ нова битка за независимост и народна власт “, буйно се отдават на следващото ново развлечение за смаяните жители – траш-стримът /потоците боклук/. Това идиотско „ развлечение “ стигна до Русия, само че провокира отпор в обществото. В „ траш-стрима “ / “потоците отпадък “/ хората биват заливани с помии, изпражнения, а феновете даряващи пари за сходни „ творби”, поръчват нови унижения за себе си....

Украинските вести и западните реакции удостоверяват, че тази нова игра замества политиката и ръководството. Така главнокомандващият Залужни, с цел да избегне нов казан, изисква евакуиране на войските от Северодонецк на запад, до линията Славянск-Краматорск. А президентът Зеленски, вкопчен в Северодонецк, хвърля там специфични елементи от Харков и Запорожие.

Всъщност сходни спорове са се случвали и преди в управлението на воюващите страни, всички записки на немските генерали са отдадени на разногласия: генералите за оттегляне, „ изправяне на фронтовата линия “, а Хитлер се вкопчва във всяко населено място.

Информационният бекграунд на украинския дискурс обаче е необикновен. С вълнението на спортни коментатори в разногласието се включиха и западни специалисти. Съединените щати, Франция, Германия поддържаха Залужни: належащо е да се отдръпна към Славянск, спасявайки специфичните елементи и националните батальони. А английското министерство на защитата поддържа Зеленски, настоявайки да се задържи индустриалната зона на Северодонецк.

В пресата, директно до новините за идния Уимбълдън, има нахални отчети от специалисти от английската войска: „ Ключовият деветдесеткилометров централен бранш на фронтовата линия в Донбас се намира на запад от река Северски Донец и с цел да реализира триумф в актуалната оперативна фаза на съветската атака, Русия ще би трябвало или да извърши амбициозни флангови дейности, или да извърши щурмово прекосяване на реките "... Премиерът Моравецки дава обещание да " изпрати войска от четиридесет милиона поляци против Русия "... Заместник държавен секретар на Британският парламент за въоръжените сили Джеймс Гепи: „ Украйна би трябвало да удари надълбоко в тила на съперника, да нападна неговите логистични линии, доставки на гориво, хранилища за муниции “...

Време е да прибавим нови стихове към остарялата комична ария „ Малбрук отива на война “: „ Естонският общоприет щаб е за бърза контраофанзива в направление Бахмут... Белгийския парламент за фланговата маневра покрай Харков... Командорът - главнокомандващ на Военноморски сили на Нова Зеландия за обкръжаването на Горловка, само че с следващо тактическо оттегляне... Генерал-интендантът на Дания създаде... "

Честно казано, поръчителите на „ укротраша “ не постоянно спорят между тях. Например борбата през май за остров Змеийний беше единомислещо поискана както от американците, по този начин и от британците. А турските специалисти се надяваха да му придадат чертите на рекламна промоция на Байрактар.

Разбира се, не всички медии пеят на мелодията „ Малбрук отива на поход “. Аржентинското списание Пукара Дефенса /Pucará Defensa/, в този момент мощно представено от военни наблюдаващи, задава друг звук. Например за освобождението на Красни Лиман:

„ Успехът на въоръжените сили на РФ през последните няколко седмици може да бъде обвързван с продължителна и качествена солидна артилерийска подготовка. Бомбардировката продължи няколко часа и докара до тежки загуби и разрушение на защитата, след което частите на въоръжените сили на РФ започнаха офанзива за обгръщане в клещи. Само в един батальон от 79-та аеромобилна бригада на въоръжените сили на Украйна бяха убити повече от 100 души, а оживелите 200-300 бяха прекомерно шокирани и депресирани, с цел да се бият. “

Относно проблемите на взаимоотношението сред бойците и новите механически джаджи:

„ Въоръжените сили на Украйна от началото на съветската специфична интервенция разчитат на потреблението на мобилни екипи, които могат да подхващат изненадващи офанзиви.Тактиката им обаче беше нарушена. Факт е, че украинските военни разчитаха на безпилотни летателни апарати за тактическо разузнаване. Те са изключително значими, когато системите за наблюдаване на НАТО не могат да проследят положението на нещата.

Сега обстановката се промени: украинците се оплакват от всеобщото разполагане на съоръжение за електронна война от въоръжените сили на РФ в Донбас. Руските военни интензивно блокират сигналите, от които въоръжените сили на Украйна се нуждаят за радиокомуникации и ръководство на БПЛА. “

И по отношение на точката на противоречие сред Зеленски и Залужни, Съединени американски щати и Англия:

„ Руските войски, които по едно и също време настъпиха от Северски Донец и Попасная, съумяха да влязат в тила на групата в агломерацията Северодонецк-Лисичанск.

И не че „ Пукара Дефенса “ разказва успехите на въоръжените сили на РФ, за които Западът не обича да приказва. Същността на метода: известни специалисти от квартал Baracanas de Belgrano (името на влиятелния център на Буенос Айрес припомня за основния воин на Аржентина и крайцера General Belgrano, умрял във войната с Англия през 1982 г.) оферират описания на военните интервенции.

А в посочените английски медии обстоятелствата са изместени от претенции: „ Защитавайте се тук, атакувайте там! “ … Сами по себе си те, може би, се изживяват като римски патриции на пейките на Колизеума, властно хвърлящи юмруци напред: палци нагоре – да се пощади, палци надолу - да се довърши гладиатора с „ Джевелин “.

На нас обаче те по-скоро ни припомнят за алчните поръчители на клиенти на траш-стримове, които получават качество, съизмеримо с дадените пари и получения театър.

Убийственото удостоверение на моята прилика е на всички места в новинарските излъчвания. Украинските бойци продават правото да се надписва снаряд, изпратен до ЛДНР. $40 за един надпис. Ако са два - по законите на пазара - с отстъпка общо за $70. Надписите се снимат и изпращат на клиента, без машинация. Интернет е цялостен със фотоси на послания в кутиите от снаряди, в ръцете на украински артилеристи.

Надписът „ Всичко най-хубаво за децата “ е, несъмнено, плагиатство: по този начин се самоутвърждаваха нацистите през 2014 година И измежду настоящите поръчкови: „ Честит ден на бащата! “, „ Буш изпраща поздрави “, „ Ще те върнат в пъкъла “, „ От Албания с обич “... Списание Vice стана рекламен спонсор и пропагандатор на тази услуга на Запад.

Сближаването сред хитрите украински търговци и британеца Джеймс Гепи, който дефинира цели за украински удари, скоро ще се окаже нова услуга. За супер подаяние ще бъде допустимо да се поръча освен надпис, само че и адресът на известието: „ Това е за пазара в Донецк “, „ Това е за родилния дом “... По-неясната цел: „ За някой жилищен квартал”, несъмнено, с отстъпка. И над всичко това - новопокръстеният " казака Джонсонюк ", фрапантен приветствието: " Слава на Украйна! " И отговорът: „ На траш-стримърите популярност! “

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР