"Слава Богу, че ще има правителство. Още едни избори щяха

...
"Слава Богу, че ще има правителство. Още едни избори щяха
Коментари Харесай

Каракачанов: Слава Богу, че ще има правителство

"Слава Богу, че ще има държавно управление. Още едни избори щяха да са злополука за страната ". Това съобщи в "Денят стартира с Георги Любенов " водачът на Вътрешна македонска революционна организация в оставка Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността.

"Симпатизирам да има държавно управление, което да работи, институциите да работят в интерес на жителите.Единствената обичайната групировка в това държавно управление е Българска социалистическа партия, които могат да предложат хора. Не е доста ясно в това държавно управление кой на кого симпатизира ", съобщи Каракачанов.

По думите му остава да забележим накъде ще поеме страната. Ако отново ще отидем в посока на това да хвърляме прахуляк и зрелища на хората, няма смисъл от цялото упражнение. "Българският народ търпи много ограничения ", сподели Каракачанов в ефира на Българска национална телевизия.

Според него има неща в програмата на съдружното държавно управление има неща, които би трябвало да са приоритет. Той прикани страната да излезе от Зелената договорка, защото в противоположен случай ще се наложи да затворим въглищните си централи. И още - да се наложи мораториум върху износа на електрическата енергия от АЕЦ "Козлодуй ".

Събеседникът сподели още, че по тематиката за участието на Република Северна Македония в Европейски Съюз има напън върху България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР