Слънцето в тригон със Сатурн - Период на сдържаност, спокойствие

...
Слънцето в тригон със Сатурн - Период на сдържаност, спокойствие
Коментари Харесай

Да се обърне внимание на даровете, които може да поднесе деня

Слънцето в тригон със Сатурн - Период на въздържаност, успокоение и централизация. Нещата потичат в по-спокойно русло. Отложените каузи в този момент могат наред да бъдат позволени. Благоприятен интервал за обмисляне на дълготрайни планове за бъдещето, само че в това време би трябвало да бъдете по-благоразумни, внимателни и настойчиви. Добре ще е, в случай че можете да се възползвате от препоръките на по-възрастни и опитни хора.

Луната е в символ Везни до 21:34ч на 19 септември

Луната във Везни носи атмосфера на покой и естетика. Повишава се виталният капацитет. Увеличава се желанието за естетика и равновесие. Хората в този момент са миролюбиви, не желаят кавги. Засилва се чувствителността към деянията на неучтивост и какофония. Благоприятно време за бързо протичащи задания и всичко, бързо губещо новост. Може да се намерят нови решения на остарели проблеми. Партньорските връзки могат да бъдат усъвършенствани, а също трансформирани на ново ниво. Подходящо за нови запознанства, за посетители.

Стават уязвими бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза.

2 лунен ден от 08:01ч на 18 септември до 09:19 ч на 19 септември

Един от най-отговорните дни на лунният месец. Сега залагаме капацитета и трендовете за развиване на обстановките в нашия живот до интервала на идващото новолуние. Символ на деня е рогът на изобилието. Обърнете внимание на вярното приемане на даровете на деня.
Ден за струпване на сила и осъзнаване на опциите. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Добре е да не се одобряват на външен проект дейни дейности. Трябва да се прояви разумност, добрина и благотворителност, да не се излъчва завист. Алчността и завистта в този ден са наказуеми. Всичко, което отдадете през днешния ден с наслада, ще ви се върне неведнъж.

Болести показали се през втори лунен ден би трябвало да се лекуват посредством билки и недояждане. Тези заболявания постоянно имат свойството да се връщат. Подходящо е за недояждане и начало на диета.
Този ден не е за демонстрация на бурни пристрастености, а за топлина и деликатност в връзките. Може да започнете промени в фамилията. Да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец.

Сексът би трябвало да бъде празничен, занимателен, автентичен. Това е най-хубавото време да изпробвате нови полови техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново, незнайно, нов колорит. Не се опасявайте да експериментирате, защото положителният секс е креативният секс и колкото повече нови неща, толкоз по-добре.

Подстрижка усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да стартират да се навиват.

Покупки – може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо.

2 безоблачен ден – Денят приканва към сериозен размисъл и успокоение. Помислите би трябвало да са чисти и ориентирани към благи каузи. Разграничавайте положителното от злото. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте толерантност към непознатите дефекти.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР