Слънцето в комбинация със солената морска вода, стресът и другите

...
Слънцето в комбинация със солената морска вода, стресът и другите
Коментари Харесай

Нова терапевтична система регенерира увредената кожа

Слънцето в композиция със солената морска вода, стресът и другите външни фактори форсират дехидратацията и разрушават защитната преграда на кожата. Резултатите са поява и усилване на белезите на стареене. Нанасянето на слънцезащитна козметика и приемането на по-големи количества вода са извънредно значими, само че не са задоволителни, уверени са експерти. Нужна е спомагателна профилирана грижа, която да спомогне овлажняването и регенерацията на кожата, да резервира нейната разтегливост, мекост и искра. Така се стига до основаването на нова лечебна система, която регенерира повредената кожа.

Технологията Dermalinfusion, която към този момент е патентована, може да върне мекотата и блясъка на лицето и освен да отговори 100% на всички потребности на кожата ни, само че и да прибави спомагателни изгоди, безапелационни са специалисти. Системата по едно и също време ексфолира, почиства в дълбочина порите, вливайки в кожата особено създадени, обогатени с мощни антиоксиданти витамини и скъпи хранителни съставки серуми. Подходяща е за всеки вид кожа, без да е нужен оздравителен интервал, разкри козметологът от Jewel Skin Clinic Анелия Генчева. Препоръчва се даже на бременни дами и кърмачки. Терапията се ползва както върху лице - в това число деликатните зони на устните и очите, по този начин и на повредената от слънцето кожа в региона на шията и деколтето.

Как UV лъчите задействат процеса на стареене?

" Слънцето излъчва два типа лъчи, които стигат до кожата. UVA лъчите са с по-широк набор и проникват в по-дълбокия пласт - дерма, построен от колаген и еластинови нишки ", споделя Анелия Генчева, експерт от клиника по естетична медицина Jewel Skin. Когато UVA лъчите попаднат там, повреждат молекулите на колагена, кожата губи еластичността си. UVB стигат до епидермиса (външния пласт на кожата), само че с по-висок интензитет по отношение на UVA и нанасят повече вреди, един път проникнали в кожата ни. Освен че са причинители на зачервяване и на слънчево изгаряне, могат да увредят по-повърхностните епидермални пластове, като причинят изгаряне. Науката счита, че в епидермиса UVB оказват въздействие върху ДНК кода ни. " UVB подтиква производството на меланин, което води до мощно нарастване на тъмния пигмент в границите на няколко дни ", изяснява Анелия Генчева. За благополучие, кожата ни има свойството да се самовъзстановява, само че този развой лишава време. Ние можем да подпомогнем авторегенерацията, като влеем непосредствено в дермата витамини и скъпи хранителни съставки серуми.

Dermalinfusion интензивно хидратира лицето през лятото

Новата патентована технология Dermalinfusion може да върне мекотата и блясъка на лицето и освен да отговори 100% на всички потребности на кожата ни, само че и да прибави спомагателни изгоди. " Dermalinfusion е първата и единствена лечебна система с мигновен и дългогодишен резултат. Неинвазивната 3в1 технология стремително регенерира и ремоделира кожата ", споделя козметологът от Jewel Skin Clinic Анелия Генчева. " Тази усъвършенствана трифазова технология съчетава последно потомство дермабразио, което доста нежно и внимателно ексфолира кожата, като отстранява мъртви кафези, бактерии и замърсявания. Всичко се случва по едно и също време - ексфолиране, екстракция и инфузия. Микроциркулацията е усъвършенствана, кожата е почистена в дълбочина и тъкмо в този миг се вливат мощни антиоксиданти и скъпи нутриградиенти ", споделя за процедурата Анелия Генчева. Терапевтично повлиява даже резистентното акне, хиперпигментирана, обезводнена и повредена от слънцето кожа. Провокирана е стимулацията на колаген и дермата е ремоделирана, бръчиците и фините линии са загладени. Използвайки системата Dermalinfusion BODY може да се третира и сухата, груба и хиперпигментирана кожа на ръцете, краката, гърба и гърдите. Dermalinfusion е най-хубавият избор за подмладяване и поддържане на здравословен лъчезарен искра, уверени са експерти. Всяка терапия може да бъде приспособена към самостоятелните потребности на кожата.

Резултатът е ревитализирана, копринено гладка като стъкло кожа, огряна с най-свежия загар. Още след първата процедура са отстранени черните точки под повърхността на кожата. А серия от 4 до 6 процедури ще форсира съживяването, изчистването и подмладяването на кожата.

" Dermalinfusion е първата и единствена лечебна система с мигновен и дългогодишен резултат. Неинвазивната 3в1 технология стремително регенерира и ремоделира кожата. "
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР