Слънцето през февруари ни даде обещание, че пролетта е съвсем

...
Слънцето през февруари ни даде обещание, че пролетта е съвсем
Коментари Харесай

Най-добрата натурална козметика е на Mish Mash Fest - Spring edition

Слънцето през февруари ни даде заричане, че пролетта е напълно близо. Най-добрият метод да я поканим, е като се погрижим за приповдигнатото си въодушевление с нова натурална козметика, цветни облекла и закачливи бижута. На 5-и и 6-и март в Ларгото на София се открива най-пролетното събитие - Поканен е всеки, който желае да заменика делника с празник и зимното въодушевление с пролетно!

Днес Ви представяме 6 марки за натурална козметика, на които да заложите без скрупули, тъй като качеството им е обезпечено и е с мисъл както към природата, по този начин и към нас самите.

MyLavanda e фамилна компания, отдадена на стабилно произвеждане на натурална козметика. На Mish Mash Fest – Spring edition ще показват напълно актуализирана визия на продуктите си, която ще сложи и “новото начало” в развиването на марката. Колекцията им натурални сапуни “Elementa Terrae” ще бъде преобразена и ще носи духа на пролетта.

Формулите, които основават, са тънко уравновесени и построени посредством съчетание на познания от етноботаниката и модерни научни проучвания. Използват богата гама от подхранващи растителни масла, екстракти, биологично дейни молекули, етерични масла, глини и морски соли, с цел да създадем една извънредно чиста козметика, напълно носеща виталната силата на природата.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР