Слънце, солена вода, песъчинки - какво е лятото и дългоочакваната

...
Слънце, солена вода, песъчинки - какво е лятото и дългоочакваната
Коментари Харесай

Кожата след лятото – жадна за грижа и спокойствие

Слънце, солена вода, песъчинки - какво е лятото и дълго чаканата ни почивка без тези неща? Колкото и да им се любуваме и да карат душата ни да си почива, точно тези три неща са основните " виновници " за положението на кожата ни след края на лятото.

Това обаче не значи да се откажем от морето, слънчевите бани и пътешествията. А да обърнем повече внимание на кожата си в преходното време сред лятото и есента.

Дълбоко разчистване

След топлите и влажни месеци е прекомерно допустимо потта, мръсотията и непотребният себум да са оставили кожата на лицето ни в не доста цветущо положение.

Първата ни работа на прага на есента е по-интензивно и надълбоко разчистване благодарение на скрабове и пилинг маски. Много подобаваща за задачата е маската на Balea с деен въглен (1.19 лева.), която вълшебен " отлепя " замърсяванията и почиства запушените пори.
 Снимка 495455

На помощ в ежедневното разчистване на лицето пък идва почистващият гел на Garnier Pure Active Intensive (9.49 лева.), който употребява салицилова киселина, с цел да отстрани себума в дълбочина и да отстрани лъщенето.
 Снимка 495559

Мицеларната вода е идната стъпка от ежедневната ни грижа, като би трябвало да я употребяваме преди подхранването на лицето заран и вечер. MicellAIR на Nivea (4.99 лева.) e подобаваща за всеки вид кожа, което ни икономисва в допълнение чудене подобаваща ли е за нас.
 Снимка 495454

Овлажняване, навлажняване, навлажняване

Солта в морската вода, хлорът в тази на басейните и UV лъчите неизбежно са изсушили кожата на лицето и тялото ни. Затова хидратиращите артикули са безспорният номер едно артикул, на който да заложим в края на лятото.
 Снимка 495466

Дневният крем L′Oréal Paris Age Specialist (9.99 лева.) възвръща хидро и липобаланса на кожата благодарение на комплекс от масла и дестилат от кактус опунция.

Чудесна опция или пък допълнение към крема за навлажняване оферират съсредоточените капсули на Balea с морски водорасли (2.59 лева.), които съставляват 7-дневна дейна терапия за възобновяване на салдото и свежестта на кожата.
 Снимка 495475

Изтриване на вредите от слънцето

Колкото и да харесваме летния загар, щом той стартира да изсветлява, се демонстрира неприятната страна на слънчевите лъчи: нови лунички, тъмни петна и кожни неравности. Супергероят за битка с тях е витамин С.

Кремът на Victoria Beauty с охлювен дестилат и биоактивен витамин С (11.99 лева.) е подобаващ за първите есенни месеци, тъй като се оправя сполучливо с всичко това.
 Снимка 495468

Важно е да не забравяме, че при използването на артикули с витамин С използването на слънцезащитен артикул със SPF фактор най-малко 30 е наложителна.

За да се възползваме от избистрящия му резултат, е нужно го употребяваме постоянно най-малко три месеца. А за всички упорити петънца и кожни недостатъци може да разчитаме на новаторския декор дьо загар Nivea Cellular Cushion (29.90 лева.), който се нанася елементарно и придава на тена ни постоянен и натурален тип.
 Снимка 495467

Минимизиране на напрежението

С края на лятото, началото на образователната година и дейния работен сезон неизбежно се завръща и един нежелателен компаньон на всекидневието ни - стресът. Ангажиментите, крайните периоди, фамилните отговорности и даже извършването на покупки способстват за трупане на безпокойствие.

За благополучие обаче извършването на покупки в dm прави изключение. Защото от края на август всички артикули във всички магазини на веригата в страната ще бъдат на дълготрайни цени. В рамките на най-малко четири месеца цените им няма да се покачват. Така dm ни дава спокойствието, че обичаните артикули ще са на същата преференциална цена и идващия път, когато имаме потребност от тях.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР