Слънчево ще е времето днес, повече облаци ще има в

...
Слънчево ще е времето днес, повече облаци ще има в
Коментари Харесай

Слънце днес, над 15 градуса след няколко дни |

Слънчево ще е времето през днешния ден, повече облаци ще има в северните и източните региони, само че няма да вали. Ще духа слаб вятър.

Максималните температури ще бъдат сред 4° и 9°, в София към 4 градуса, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. 

Слънце ще грее и в планините, само че там вятърът ще е мощен от североизток. На 1200 м термемотрите ще се качат да 4 градуса, а на 2000 метра - към минус 10°.

Вълни от 4 бала ще се издигат в морето, най-вече 6 градуса ще демонстрират термометрите и на брега, и във водата. 

Астрономическата пролет настава през днешния ден в 17,33 часа. 

Утре ще продължи да духа слаб, в източните региони до сдържан североизточен вятър. Облачността ще се усили, вероятността за превалявания е дребна. Минималните температури ще са сред минус 6° и минус 1°, оптималните - сред 5° и 10°. Във вторник ще доминира облачно време, тук-там, повече в Южна България и Старопланинската област, със слаби превалявания от дъжд и сняг. Вятърът в източната половина от страната краткотрайно ще е мощен. Още през нощта против сряда преваляванията ще спрат, а денем и облачността ще се раздра и ще намалее. Ще бъде слънчево и бързо ще се затопля. В петък и събота също ще бъде слънчево, само че над източните региони ще има и краткотрайни нараствания на облачността. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще бъде сдържан, в Дунавската низина краткотрайно мощен. Минималните температури ще са над нулата, оптималните - към и над 15°, на обособени места до 18°-20°.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР