Слънчево ще е времето днес над Западна и Централна България,

...
Слънчево ще е времето днес над Западна и Централна България,
Коментари Харесай

Слънчево време на запад, облачно с превалявания на изток

Слънчево ще е времето през днешния ден над Западна и Централна България, до момента в който над източните региони ще се задържи облачно, на обособени места и ще превали дъжд . Максималните температури ще са сред 8° и 13°, в София - към 9°. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад, в Източна България от север-северозапад.

През нощта слаби превалявания от дъжд се чакат още веднъж единствено тук-там в източните елементи. Там и ще продължи да духа до сдържан север-североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат сред минус 3° и 4°, малко по-високи по Черноморието.

И на следващия ден повече облаци ще има над Източна България, тук-там със слаби превалявания от дъжд и в композиция с до сдържан североизточен вятър. В останалата част от страната ще е съвсем безшумно. Максималните температури ще бъдат сред 8° и 14°, в София - към 11°.

Облачно ще е на следващия ден по Черноморието , в обособени региони и едва ще превали. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Слънчево че бъде в планините в западната половина от страната, до момента в който над масивите от Източна България облачността ще е забележителна, само че единствено на обособени места ще превали слаб сняг. Ще духа до сдържан североизточен вятър.

Облачно и дъждовно ще е времето на следващия ден и в доста региони от Северна и Западна Европа. Дъжд ще вали в страните от Бенелюкс, във Франция, на юг към североизточните региони от Пиренейския полуостров и в Германия, а в северните елементи на Скандинавския полуостров преваляванията ще са от сняг. На Балканите повече слънчеви часове ще има над Западните региони.

У нас, в събота над западната половина от страната ще бъде слънчево. В източната ще доминира облачно време, а температурите ще останат без основна смяна. В неделя и над Западна България облачността ще се усили и тук-там ще превали слаб дъжд. През първите дни от новата седмица ще бъде облачно, с превалявания от дъжд, в планините от сняг, а температурите ще се намалят още.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР