Слънчево и топло за средата на февруари ще бъде времето

...
Слънчево и топло за средата на февруари ще бъде времето
Коментари Харесай

Времето: Градусите скачат, очаква ни слънчев и топъл ден

Слънчево и топло за средата на февруари ще бъде времето на празничния 14 февруари, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Минималните температури ще бъдат сред минус 4°С и 1°С, в София – към минус 2°С.

Максималните температури ще бъдат сред 6°С и 11°С, в София – към 7°С.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 7°С – 9°С. Температурата на морската вода е 5°С – 6°С. Вълнението на морето ще бъде 1 – 2 бала.

Над планините ще има променлива облачност. Само на обособени места е допустимо да превали слаб сняг. Ще духа мощен север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 1°С, на 2000 метра – към минус 4°С.

В сряда вятърът ще остане от запад-северозапад, най-вече слаб, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина – сдържан. Облачността ще е променлива, след обяд над доста региони намаляваща до най-вече слънчево. Минималните температури ще са сред минус 4°С и 1°С, а оптималните – сред 7°С и 12°С.

В четвъртък вятърът краткотрайно ще стихне. Ще бъде слънчево, сутринта на обособени места в низините и котловините видимостта ще е понижена. Минималните температури ще са с 2-3 градуса по-ниски, дневните едва ще се покачат.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР