Слънчево и топло ще бъде времето във вторник. Ще има разкъсана

...
Слънчево и топло ще бъде времето във вторник.
Ще има разкъсана
Коментари Харесай

Над 20 градуса ще достигнат температурите във вторник

Слънчево и топло ще бъде времето във вторник.

Ще има раздрана висока облачност. Преди обяд тук-там в Северна България към момента ще духа мощен вятър, само че бързо ще отслабне и след обяд в цялата страна ще бъде слаб до сдържан, от запад-югозапад. Дневните температури още ще се покачат и оптималните ще бъдат най-вече сред 17° и 22°, в София - към 16°.
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са 17°-19°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще отслабне и денем ще е мощен, от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 14°, на 2000 м - към 7°.

В сряда ще духа до сдържан, в Дунавската низина и източните региони - и краткотрайно мощен, вятър от запад-югозапад. Облачността ще бъде променлива. Ще е топло с минимални температури сред 3° и 8°, по-ниски - в котловините от Югозападна България, където ще е тихо; оптималните температури ще бъдат сред 15° и 20°.

В четвъртък ще бъде най-вече слънчево, в Дунавската низина - прохладно. В останалата част от страната ще бъде безшумно и тук-там в котловините от Югозападна България и в западната част от Горнотракийската равнина ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност. Дневните температури едва ще се намалят.  

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР