Слънчев бряг се готви за нов организиран протест тази събота.

...
Слънчев бряг се готви за нов организиран протест тази събота.
Коментари Харесай

Нов протест в Слънчев бряг утре


Слънчев бряг се готви за нов проведен митинг тази събота. Обявен след непринудено изразеното неодобрение на бармани, сервитьори, диджеи, танцьори на основните заведения в Слънчев бряг и получил публично позволение, той ще се състои на паркинга в комплекс Cacao Beach на следващия ден от 17:00 часа. За разлика от спонтанния митинг против показните инспекции, този път към демонстрацията се допуска, че ще се включат и туристи, които са пристигнали в курорта с желание да участват на към този момент анулирания SOLAR Summer.

Организаторът на митинга в събота, Иван Дончев – ръководещ съучастник в Cacao Beach, съобщи, че главното искане ще бъде за открит разговор по тематиката и търсенето на подпомагане от виновните институции – "Всичко, което желаеме, е разговор по тематиката, въз основа на който дружно да изградим тактика за развиване на този комплекс, а и на Слънчев бряг като цяло. Тази разпра в пика на сезона би трябвало да спре. Не може един човек да постанова личната си интерпретация на закона и да споделя, че той е страната. Г-н Симеонов в действителност съставлява страната, само че би трябвало да се отнася и с почитание към работещите и към туристите, имайки поради, че сега е пикът на сезона. По наши данни над 250 000 души идват в курорта всяко лято единствено и само за да се забавляват през нощта. Това са статистики на база посещаемост на клубовете в района. В момента страната споделя на всички тези хора – Не ви желаеме тук. А къде чака да отидат? Гоним ги от българското Черноморие ли?”

На фона на всички тези процеси авторитетният музикален канал MTV реши да пусне рекламен клип от фестивала си във Варна, в който употребява и фрагменти от комплекса Cacao Beach, с цел да подчертава на хубостта на нощния живот в България. Въпреки че не са давали позволение за тези фрагменти и нямат нищо общо с MTV Varna Beach, от Cacao Beach и Bedroom разясниха, че това е следващото доказателство за позитивния празненство имидж на Слънчев бряг и за посоката, в която този комплекс би трябвало да бъде развиван.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР