Сладурът Евгени Генчев спечели зрителите, за разлика от момите, които

...
Сладурът Евгени Генчев спечели зрителите, за разлика от момите, които
Коментари Харесай

Пълен обрат: Първоначалните фаворитки на Евгени Генчев - Кристина и Валерия го разочароваха, ето коя печели сърцето му!

Сладурът Евгени Генчев завоюва феновете, за разлика от момите, които се борят за сърцето му в " Ергенът ". Въпреки обстоятелството, че множеството девойки са като герои от филми на ужасите, пианистът още първоначално се насочи към две от тях, които изглеждаха най-естествено и посочваха съществуване на разум.

Това са моделът Валерия Георгиева и Кристина Пламенова, която е Мис София, само че и правист, приключил сполучливо право (поне по нейните думи). Младият ерген сподели, че има благосклонности към двете още при започване на формата, само че първа го разочарова Валерия. Причината - отдадеността й към кучетата, за които съобщи, че в никакъв случай не спели на пода в дома й, а в личното й легло.



" Не мога да я схвана. Слага непреодолима преграда в общуването ни, а и се надявам с тези кучета да откри и място за мен в леглото си ", пошегува се Генчев, само че ясно личеше, че е очаквал повече от Валерия. 



Юристката Кристина пък ще го отчая с темерутския си манталитет и прищявки, които прояви още при първата игра с участничките. Тя отхвърли да " се излага " и да се включи в пукането на балоните, което я показа като сухарка с комплекси...

Засега тази, която съумя да се допре до сърцето на Евгени Генчев и даже да усети биенето му, притисната до него в прегръдка, бе каратистката Айлин Бобева. Със сигурност тя е и една от двете финалистки, само че дали ще грабне пръстена...
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР