Сладкарници Попимони е един от успешните бизнеси, които се развиват

...
Сладкарници Попимони е един от успешните бизнеси, които се развиват
Коментари Харесай

Kaufland затвърждава подкрепата си към българския бизнес и откри две нови сладкарници в Пловдив

Сладкарници " Попимони " е един от сполучливите бизнеси, които се развиват в партньорство с Kaufland България. С двете нови сладкарници общият броят на обектите на българския бранд, ситуирани на територията на ритейлъра, става 6. Локациите на сладкарниците са тяхно конкурентно преимущество, което дава достъп до милиони клиенти всяка година.

Илиян Петков и Елена Тодева към този момент 25 години развиват своя сладкарски бранд в Пловдив и региона. Към днешна дата сладкарница " Попимони " има към този момент 7 обекта, сладкарски завод, ситуиран на 1200 кв. м и 75 чиновници, заети в производството и сладкарниците. Но огромният взрив на развиване стартира през 2014 година, когато порти отваря първият им обект на територията на хипермаркет Kaufland в Пловдив. 9 години по-късно сладкарниците им във веригата наброяват общо 6 - във всички магазини в Пловдив и в Пазарджик.
 Снимка 620588
Източник:

През 2014 година Илиян Петков и Елена Тодева получават питане от тяхна клиентка за даване на франчайз обект на тяхната компания, който да се намира в новостроящ се магазин Kaufland в Пловдив. " До момента нямахме огромен опит в пазара на дребно, тъй като сме снабдител на едро в Пловдив и района, само че взехме решение да пробваме, тъй като ние сме познати тук където е нашето произвеждане ", споделя Илиян Петков. А тайната за сполучливото партньорство с ритейлъра са допирните точки, които имат. Това са разнообразието на асортимента, качеството и наличните цени, които сладкарниците оферират на своите клиенти. " Стремим се да работим в необятен ценови диапазон, като имаме налични цени за артикули с високо качество. Може би това е една от аргументите да си допаднем с Кауфланд, тъй като магазините следват същата политика ".

В сладкарниците на " Попимони " човек може да мине за кафе, освежаваща напитка или десерт. Предлагат цялостна гама на сиропирани сладкарски артикули, пасти, торти, произведения от белгийски шоколад, топли и студени питиета, сладки и солени печива, създаден от него сладолед. " Имаме клиенти, които желаят сладкиши за у дома, само че имаме и доста такива, които нямат самообладание да опитат от обичаната си торта или от най-вкусните толумбички в града и избират най-свежата и приятна сладкарница с цел да се почерпят на място. "

Асортиментът им е огромен, само че опитът им демонстрира, че клиентът избира да пристигна на място, да избере и на момента да закупи сладкиша, който е избрал. Това е повода за огромното многообразие от артикули, които оферират. Сладкарският им завод пък е постоянно подготвен да одобри поръчка за детска, сватбена торта или торта за рожден ден.
 Снимка 620589
Източник:

Местоположението на сладкарниците е тяхното конкурентно преимущество. Дори в интервала на пандемията от Covid-19 с помощта на локациите си - на територията на хипермаркетите на Кaufland, сладкарниците не затварят порти, а не престават да действат като точки за продажба, съгласно настоящите в интервала условия.

Определят Кауфланд като придирчив сътрудник, само че и " Попимони " поставят старания да отговорят на високите упования: " Даваме всичко от себе си клиентът да бъде удовлетворен, а доверието което Kaufland ни гласоподава, ни прави още по виновни ", споделят Елена и Илиян. " В непрестанен контакт сме, обсъждаме обстановките и въпросите с сътрудниците ни от Kaufland и се вслушваме в препоръките, които досега постоянно са ни водили към сполучливи решения! ", допълват още те. 
 Снимка 620665
Източник:

През 2022 година дружно с сътрудниците от Kaufland вземат решение, че е време да трансформират визията на своите обекти и резултатът е още два нови сладкарници в Пловдив - в двата осъвременени магазина на Kaufland в пловдивските квартали " Гагарин " и " Христо Ботев ". Една от новостите в тях са напълно обновените концесионерни зони, където клиентите могат да открият разнородни артикули и услуги, заведения за хранене с богат избор от приготвена на място храна.

За " Попимони " най-голямо задоволство носи моментът, в който видят ангелския взор и блясъка в очичките на всяко дете, застанало пред витрината: " Ние ще продължаваме да поддържаме налични цени и високо качество, тъй като държим да виждаме усмихнати нашите клиенти! "
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР