Sky може да има някои от най-добрите начини да пиете

...
Sky може да има някои от най-добрите начини да пиете
Коментари Харесай

Нов начин за безплатно гледане на телевизия стартира скоро и получава една от най-добрите функции на Sky

Sky може да има някои от най-хубавите способи да пиете бокссетове и да гледате телевизия онлайн, само че е на път да получи чисто нов противник. Услугата Freely беше оповестена по-рано тази година и дава обещание да излъчва наличие във всекидневните посредством интернет връзка, а не посредством антена или паница, пробити в стените на дома ви.

„ Новата услуга ще даде най-хубавото онлайн и наличие при поискване от публични радио- и телевизионни оператори и други безвъзмездни канали, всичко това на едно място през широколентова връзка, гратис за първи път “, изясни Фрийли.

Sky предлага широколентова обвързвана телевизия за известно време със своя стъклен тв приемник и най-новата кутия Stream, употребяваща тази технология, а не антена от остарялата школа.

Сега Freely разкри повече за това по какъв начин ще работи идната платформа и наподобява доста сходна на предложенията на Sky. Всъщност Hisense удостовери, че ще пусне изцяло свързани тв приемници при започване на идната година, които ще се зарежда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР