Скролвате ли безцелно из TikTok? А бихте ли го направили

...
Скролвате ли безцелно из TikTok? А бихте ли го направили
Коментари Харесай

Мечтаната работа: Компания предлага 1000 долара, за да скролватe в TikTok в продължение на 10 часа

Скролвате ли напразно из TikTok? А бихте ли го създали против нелошо възнаграждение? Агенция за маркетинг на авторитетни персони предлага на хората по 100 $ на час, с цел да превъртат из платформата на обществената медия в продължение на 10 часа, с цел да им оказват помощ да открият нови трендове.

Офертата идва от Ubiquitous, компания за маркетинг на авторитетни персони, която търси претенденти за работа за позицията „ TikTok Watching Job “ – въпреки че това в действителност е конкурс, защото определените са наречени спечелили на уеб страницата. Агенцията е предложила същата работа и преди, само че в този случай търси трима души, които желаят да завоюват 1000 $ за 10 часа. Звучи добре.

Ако сте обожател на TikTok и смятате, че ще се справите с работата, има три стъпки, които би трябвало да извършите, с цел да кандидатствате. Първо, абонирайте се за канала на Ubiquitous в YouTube, с цел да получавате настояща информация за работата. На уеб страницата има и формуляр за кандидатстване, който изисква от претендентите да обяснят за какво те са най-хубавият претендент. И най-после, би трябвало да напишете в Twitter за какво заслужавате тази работа и да отбележите Ubiquitous в туитът си. Последната част не е наложителна, макар че съгласно компанията туитването ще усили възможностите на хората да бъдат определени, защото те ще получат предпочитано разглеждане в процеса на асортимент.

Ubiquitous написа, че търси човек с акаунт в TikTok, който е осведомен с платформата, има натъртено око за трендовете и може да открива сходства. Освен това претендентите би трябвало да са на възраст най-малко 18 години. Крайният период за кандидатстване е 31 май 2023 година.

Подобно на други платформи за обществени медии, TikTok се сблъсква с обвинявания, че логаритмите ѝ са създадени по метод, който да пристрастява хората, само че най-големият проблем за компанията майка на платформата ByteDance са хипотетичните ѝ връзки с китайското държавно управление, заради което приложението неотдавна беше напълно неразрешено в щата Монтана, като възбраната ще влезе в действие на 1 януари 2024 година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР