Скрита камера за Дейвид Бекъм спретна телевизионно шоу. Футболистът бе

...
Скрита камера за Дейвид Бекъм спретна телевизионно шоу. Футболистът бе
Коментари Харесай

Бекъм се хвана на скрита камера

Скрита камера за Дейвид Бекъм спретна телевизионно шоу. Футболистът бе извикан да види финалния вид на негова скулптура, която да бъде издигната в Лос Анджелис, само че не предполагаше, че ще му подреден номер.

Автор на шегата е водещият на известно вечерно шоу Джеймс Кордън, който е непосредствен другар на Бекъм. Той наема артисти, вика и представители на някогашния клуб на мъжа на Виктория – „ Лос Анджелис Галакси “.

Дейвид показа видео от скритата камера с текста: „ Още се дръзвам “. Там почитател го поздравява за това, което е постигнал за „ Манчестър Сити “.

Когато му демонстрират статуята, той е очевидно отчаян, даже шокиран от несъразмернитеѝ форми, само че от образование не споделя нищо. После обаче се осъзнава и разяснява, че не би желал да сложат такова нещо. „ Ще дойдат родителите ми, жена ми, децата ми, не може да гледат това “, безапелационен е той.

След като Дейвид Бекъм споделя, че статуята не му харесва, един от присъстващите я бута и тя се чупи. После всички избухват в смях и оповестяват на спортиста, че се майтапят с него.

Няколко дни по-късно същинската скулптура на футболиста бе сложена пред стадиона на „ Лос Анджелис Галакси “.

Източник: tialoto.bg

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР