Скот Кокър ще има натоварен уикенд с наближаването на Bellator

...
Скот Кокър ще има натоварен уикенд с наближаването на Bellator
Коментари Харесай

Президентът на Bellator намекна за женско Grand Prix през следващата година


Скот Кокър ще има претрупан уикенд с наближаването на Bellator 231 и 232, само че по време на медийна конференция в Ню Йорк, президентът на ММА организацията загатна за някои завладяващи вести, които може да се случат през 2020 година.

Поради огромния триумф и положително признатите събития от предишния Grand Prix шампионат, Кокър описа на присъстващите медии, че почитателите могат да чакат същия формат и при дамите за идната година. Въпреки че не показа за коя дивизия става въпрос, той сподели, че шампионатът евентуално ще бъде оповестен през уикенда.

Едно нещо, което бе сигурно оповестено е, че събитието на Bellator в Япония ще бъде в клетка. " Рингът с въжета е забавен, само че в Bellator постоянно сме употребили клетка. " сподели Кокър.

Каквито и “тайни” да има той, наподобява би трябвало да изчакаме до петък, с цел да разберем детайлности. Всички се чудят дали огромното име на женския ММА в Bellator - Крис Сайборг ще може да вземе присъединяване в шампионата. Тя има оповестен мач против Джулия Бъд през януари 2020 година.

В последното тримесечие на годината явно ще им доста забавни дуели от всички ММА организации. Имате ли обичан подобен, почитатели?
Снимки: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР