Скорошно разследване на случаи на симулации на краш тестове в

...
Скорошно разследване на случаи на симулации на краш тестове в
Коментари Харесай

Живи прасета се използват като манекени в краш тестове

Скорошно следствие на случаи на симулации на краш проби в Китай посочило, че някои откриватели вземат участие в извънредно нечовешки изпитвания върху животни. Изображенията, свързани с следствието, демонстрират, че като манекени за краш тестванията се употребяват живи свине.

В един от тестванията взели участие 15 млади свине, които били привързани към столчета за кола и били употребявани като манекени за високоскоростни симулации. Много от тези свине са били към момента доста дребни, защото са били родени единствено 70 или 80 дни преди да бъдат употребявани в тестванията.

При тестванията животните били привързани към разнообразни защитни колани за тестване на удар.

Половината от животните са умрели при тестванията, а останалите са тежко ранени или евентуално са травмирани от опита.

Изследователите споделят, че се употребяват млади свине, защото телата им са доста сходни с тези на човешко дете, и по този начин се надяват да схванат какво ще причинят тези произшествия с органите онлайн създание.

Учените, виновни за тези опити, споделят, че са спазвали американските насоки и настояват, че тяхното изследване е утвърдено от комисия по нравственос. Изглежда обаче, че май не са доста осведомени със законите в Съединени американски щати, защото от 90-те години на предишния век е неразрешено да се употребяват свине и други животни в тези типове опити.

Закари Толивър от PETA твърди, че тези опити са безсмислени и жестоки.

„ Въпреки съществуването на усъвършенствани модели без животни, експериментаторите не престават да прикрепват измъчваните, изплашени животни към седалките и да ги блъскат в стените, до момента в който телата им са окървавени, натъртени и изкривени. Живите свине се пулверизират при тези проби, оставайки  със счупени кости и тежки вътрешни пострадвания, преди да бъдат убити и дисектирани “, споделя той.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР