Скоро ви разказахме за предсказанията на Ванга, за които се

...
Скоро ви разказахме за предсказанията на Ванга, за които се
Коментари Харесай

2021 година според предсказанията на Нострадамус

Скоро ви разказахме за предсказанията на Ванга, за които се твърди, че тя е направила за идната 2021 година. Според една от прогнозите, ясновидката предсказала, че " светът ще страда от доста катаклизми и огромни бедствия. Съзнанието на хората ще се промени. Ще дойдат сложни времена. Хората ще бъдат разграничени от вярата си. Ще има събития, които ще трансформират ориста на човечеството ".

Какво обаче е предсказал за 2021 година, различен популярен човек? Това ще разберете в идващите редове, където ви описваме за предсказанията на Нострадамус. Пророчествата на Нострадамус са изразени в стихове, наречени катрени. Много от неговите прогнози като идването на власт на Адолф Хитлер и Втората международна война се оказват правилни, пишат от Edna.bg.

Нострадамус е написал 6338 пророчества, доста от които към този момент са се сбъднали. Предсказанията му обгръщат интервал, стигащ до 3797 година. Тайната на неговите предсказания обаче не е известна. Катрените на Нострадамус не престават да очароват света, макар че са написани преди съвсем пет века.

Ето няколко предсказания за 2021 година

Виж още:

Папа Франциск ще приближи хората по-близо до църквата

Независимо какъв брой години папа Франциск ще остане водач на католическата черква, той ще остави след себе си милостиво и впечатляващо завещание. Църквата ще се трансформира в „ избавителна лодка “ за от ден на ден и повече хора.

Глад от древен мащаб

Нострадамус предвижда, че първите признаци на края на света ще бъдат апетит, трусове, разнообразни заболявания и епидемии, които ще се случват по-често. Пандемията от ковид от 2020 година съставлява началото на поредност от неподходящи събития, които ще обиден международното население. Катастрофа с големи размери ще ни върне обратно в историята и огромна част от международното население няма да може да преодолее това проклинание.

Виж още:

Слънчеви стихии

2021 година ще бъде много значима във връзка с огромните световни събития. Ще се случат мощни слънчеви стихии, които могат да причинят огромни вреди на земята. Предполага се, че Нострадамус е предизвестил: „ Ще забележим по какъв начин водата се издига и земята пада под нея “. Тогава нездравословните резултати от климатичните промени ще доведат до доста войни и спорове, защото светът ще се бори за запаси и ще последва всеобща миграция.

Опустошително земетресение ще унищожи Калифорния

Според тълкуването на катрен, написано от Нострадамус, извънредно мощен трус ще унищожи Калифорния през 2021 година Нострадамус предвижда, че огромно земетресение ще удари Новия свят („ западните земи “), а Калифорния е разумно място, където може да се случи. Според астролозите стихът „ Меркурий в Стрелец, Сатурн избледнява “ сочи към идната дата, когато планетите Марс и Сатурн ще бъдат в това състояние на небето – 25 ноември 2021 година

Във видеото горе си припомнете пророчествата на Нострадамус за 2020 година

Източник фотоси & thumbnail: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР