Скоро ще си върнем Аляска и Калифорния.Това обяви по руската

...
Скоро ще си върнем Аляска и Калифорния.Това обяви по руската
Коментари Харесай

Руски шаман: Скоро ще си върнем Аляска и Калифорния

Скоро ще си върнем Аляска и Калифорния.

Това разгласи по съветската онлайн медия " Mash " Артур Цибиков, който заема влиятелната позиция " зам.-върховен шаман на Руската федерация ".

" Съединените щати, тъжно е за народа им, само че исторически в близкото бъдеще Америка може да бъде разграничена на няколко елементи и няколко щата да афишират суверенитет. Най-вероятно Аляска и Калифорния ще се завърнат в Руската федерация ".

Без да се впуска в размисли по какъв начин и за какво това ще се случи, Цибиков се концентрира върху Украйна.

" Украйна е бедна и изстрадала страна, която се причислява към руския свят с тежки последствия, само че аз имам вяра, че ще има мир. Ще има мир доста скоро, би трябвало да имаме още малко самообладание и да сме мощни духом. Нашата Руска федерация пораства, просперира и целият свят я гледа. Нашата Русия е движеща сила за възхода, развиването на съветската цивилизация и спасението на света ".

След това шаманът изясни за какво е убеден в окончателната победа на Русия.

" Никакви огромни безредици не се чакат в Русия през 2023 година, тъй като нашата страна мина точката на бифуркация и сега набираме инерция. Нашите деца се раждат в тежки условия, само че както споделят философите: " Тежките времена дават мощни хора, положителните времена дават слаби хора ". Сега времената са тежки, при нас се раждат мощни деца, които ще запазят нашата страна и нашата държавност ". 

Аляска е съветска територия до 30 март 1867 година, когато наследникът на убития Ейбрахам Линкълн - Андрю Джонсън я закупува за 7,2 милиарда $. Джонсън постоянно е поставян в челната петица на най-слабите президенти на Америка и приживе е ненавиждан и от двете огромни политически партии (той е първият импийчнат президент в историята на страната). Днес покупката на Аляска е определяна за единствената правилна постъпка в скромното му четиригодишно ръководство.

Калифорния по-рядко е свързвана с Русия. Руските колонизатори не съумяват да се възползват от отличното си географско състояние, рецесията в Испания по време и след Наполеоновите войни и слабото заселване на американци в крайните западни земи на Северна Америка при започване на XIX в., с цел да окупират територията на модерна Калифорния. " Перлата " на съветския колониален опит в " Златния щат " е така наречен " Форт Рос " (познат и като " Крепост Рус " ) - самобитен хъб на съветските заселници в Северна Калифорния в интервала 1812-1841 година Основната функционалност на " Форт Рос " е да събира задоволително храна за селищата в Аляска, но когато популацията на морски бозайници е съвсем изчерпана при започване на 40-те, той е продаден на швейцарския преселник Джон Сътър за скромните 30 000 $. Днес някои руснаци упорстват без каквито и да е доказателства, че Сътър по този начин и не е изплатил въпросните пари, което е съображение да предявяват искания за територията на " Форт Рос ", т.е. - за парченце от територията на Калифорния.

A Russian shaman predicts that the US will be divided in 2023, with Alaska and California probably becoming a part of Russia.

Russia will obviously prosper, according to him (thanks to Alaska and California, I guess?)
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en)

Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР